"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

159 ΠΡΟΒΑΤΑ (ΛΥΚΟΙ )ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Ο όγδοος κύκλος της Κολάσεως του Δάντη αναμένει τα συγκεκριμένα βαρύτατα αμαρτωλά όντα
pasok_provataΜε αγωνία, με άγχος, όπως όλοι φαντάζομαι, παρακολούθησα κάθε διεργασία και συζήτησι που διεξήχθη, αυτές τις ημέρες, επί της μεγίστης, για την ζωή ημών και των τέκνων μας, υποθέσεως που καλείται «Ασφαλιστικό». Τόσον τα λεχθέντα εντός Βουλής, όσον και διά της Τηλεοράσεως. Ήλπισα ότι το καταλυτικό για την επιβίωσί μας σχετικό Νομοσχέδιο δεν θα περνούσε.
Ήλπισα (ο ανόητος) ότι υπήρχε περίπτωσις να εξεγερθούν έστω και 10 βουλευτές εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος, οπότε δεν θα υπερεψηφίζετο. Ήλπισα στην συνείδησι (;) έστω και 10 βουλευτών που θα απεγκλωβίζοντο από την ονομαζομένη «κομματική πειθαρχία» και ούτω πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμέιο και οι Βρυξέλλες, διαπιστώνοντας ότι πρέπει να κάνουν ωρισμένα βήματα πίσω, το Νομοσχέδιο θα επανήρχετο, είτε με την παρούσα είτε με άλλη Κυβέρνησι σημαντικά βελτιωμένο, στο Κοινοβούλιο προς ψήφισιν. Οπότε – καθώς από καιρό έπρεπε να υπάρξουν ωρισμένες αλλαγές αφού όπως ήταν μέχρι τώρα δεν μπορούσε (το Ασφαλιστικό μας σύστημα) να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της εποχής – θα συμφωνούσαμε στην συγκεκριμένη αλλαγή. Ματαίως, όμως, ήλπισα. Ίσως λόγω… θέρους και ονείρων θερινών νυκτών.
Φρικιώ με το αποτέλεσμα. Εκατόν πενήντα εννέα (159) βουλευτές είπαν «ναι» στο δολοφονικό αυτό, για την κάθε πτωχή Ελληνική Οικογένεια, κατασκεύασμα. Καθιστώντας, εκ παραλλήλου, προβληματικό και το μέλλον των νεωτέρων, αφού ομιλούμε περί αστειότητος εάν μελετήσουμε σοβαρά το μισθολογικό και συνταξιοδοτικό τους, εφεξής, δικαίωμα στη ζωή όπως διαγράφεται με τον Νόμο που εψήφισαν οι 159 στις 8 Ιουλίου, το βράδυ, στον… Ναό της Δημοκρατίας.
Για τους νυν συνταξιούχους δεν πιστεύω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες προκειμένου να διακρίνουμε το μέλλον τους. Με τις περικοπές που υφίσταται το ήδη ταπεινότατο εισόδημα (των περισσοτέρων) «απλώς» θα πεινάσουν και «απλώς» θα πεθάνουν συντομότερα, απ’ ό,τι τους είχε προδιαγράψει ο Θεός. Έτσι για να ικανοποιηθούν και οι «ανησυχίες» κάποιων «ειδικών» ότι δεν πρέπει να ζούμε περισσότερο απ’ όσο θέλουν οι Ασφαλιστικοί Οργανισμοί. Δημόσιοι και Ιδιωτικοί.
Αυτοί οι 159 «Εθνικοί Αντιπρόσωποι» που την Πέμπτη το βράδυ υπέγραψαν τον βιολογικό (ουσιαστικώς) θάνατο εκατομμυρίων πτωχών Ελλήνων βιοπαλαιστών, ΕΝΩ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ. και η Ε.Ε. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΘΟΥΝ ΕΑΝ ΤΟ Ν/Σ ΔΕΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΤΟ, εγώ ο υπογράφων εύχομαι να υποφέρουν, να δυστυχήσουν και να πεινάσουν όσο εμείς οι υπόλοιποι.
Αυτά τα 159 πρόβατα(λύκοι) που, προκειμένου να πειθαρχήσουν στον αρχιτελετάρχη της κηδείας του Ελληνικού Λαού Γιώργο Παπανδρέου, μας έστειλαν στον Καιάδα, ας είναι καταραμένοι. Το λέγω αυτό μετά λόγου γνώσεως. Τους θεωρώ ανεύθυνα, κατώτερα διανοητικώς, άτομα και επιβλαβή για την Κοινωνία μας τα οποία θέσιν έχουν μόνον στην κολασιν του Δάντη. Και ειδικώς στον Όγδοο Κύκλο της Κολάσεως του μεγάλου αυτού Φλωρεντινού Ποιητού όπου τονίζεται ότι κάτι τέτοιοι πηγαίνουν. Δηλαδή: Οι Κόλακες, βουτηγμένοι στον ποταμό των ακαθαρσιών, οι Υποκριτές καλυμμένοι με ψώρα και λέπρα και οι κλέφτες πραγμάτων του Θεού, ήτοι των συνανθρώπων τους.
Διότι λύσεις υπήρχαν. Και μάλιστα πολλές. Έχω τόσες πολλές φορές γράψει επ’ αυτού ώστε θεωρώ περιττό να τις επαναλάβω. Και μόνον τούτο που ανέφερα προηγουμένως, εάν δεν το υπερψήφιζαν οι 159 (το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο εννοώ), δεν επρόκειτο να χαλάσει και ο κόσμος. Οι ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ του Δ.Ν.Τ. και των Βρυξελλών θα έκαναν πίσω και θα κερδίζαμε, τουλάχιστον, την απαλοιφή ωρισμένων πολύ επωδύνων άρθρων. Απλά πράγματα, πολύ απλά. Δεν χρειάζεται πανικός. Μας έχουν ανάγκη, φίλες και φίλοι μου. Δεν τους συμφέρει να ναυαγήσουμε.
Αντ’ αυτού, τι αντικρύσαμε; Έναν ψυχολογικό εκβιασμό και τελικά το αηδές θέαμα εκείνων που εψήφισαν για μας χωρίς εμάς. Θα μου πείτε ότι είναι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί μας. Ναι. Πλην όμως, αυτά δεν μας τα είπαν προεκλογικώς. Αντιθέτως ο κ. Αρχιτελετάρχης της Κηδείας μας (ο Γ. Παπανδρέου), μας έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν». Μας έταξε, μάλιστα, και αυξήσεις μισθών και συντάξεων σύμφωνα με τον πληθωρισμό. Και μην μου πείτε ότι δεν ήξερε το… «παιντί»! Ήξερε και παραήξερε. Τα πάντα ήξερε. Και μόνον αν σκεφθεί κανείς ότι τον είχε ενημερώσει ΠΛΗΡΩΣ ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, αρκεί για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα, ότι: ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ. Χώρια από το γεγονός ότι αναλαμβάνοντας την εξουσία επιδείνωσε το πρόβλημα, παρουσιάζοντάς μας στο Εξωτερικό ως ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Συλλήβδην απατεώνες. Καθ’ όσον ο ξένος παρατηρητής δεν κάθεται να σκεφθεί πόσο έφταιξε η Ν.Δ. του Κ. Καραμανλή ή το ΠΑΣΟΚ του Κ. Σημίτη. Όλοι μασκαράδες είναι, λέγει και… πάπαλα!
Ο Γ. Παπανδρέου, έβλαψε σοβαρότατα την εικόνα της Ελλάδος στον ξένο παράγοντα, με την τακτική του υβρίζειν τους προηγουμένους αυτού στην Πρωθυπουργία της χώρας. Δεν φημίζονται δε για τον… Φιλελληνισμό τους τα πλείστα όσα Μ.Μ.Ε. της Αλλοδαπής. Άδραξαν την ευκαιρία. Και σήμερα χάριν του… ευφυέστατου αυτού «παιντιού» που μας κυβερνά, δεν τολμούμε να αναφέρουμε την εθνικότητά μας σε οποιαδήποτε ξένη χώρα. Μας πετροβολούν κυριολεκτικώς.
Και ουδ’ επί στιγμή μην σας περάσει από τον νου ότι επέτυχε τίποτε με τα πήγαινε – έλα στις ξένες πρωτεύουσες. Εννοώ εις εξυπηρέτησιν των οικονομικών αναγκών της πατρίδος μας. Απεναντίας τον εστρίμωξαν οι πάντες και τι χειρότερο άλλο μπορούσε να συμβεί; Έχετε αντιληφθεί, ασφαλώς, τι «επέτυχε» ο Αρχιτελετάρχης της κηδείας μας: Έθεσε την Ελλάδα υπό αναγκαστική διαχείρησιν. Περί αυτού πρόκειται ουσιαστικώς.
Και το χείριστον: Μέσα στις σελίδες (1.200 τον αριθμόν) του περιβόητου «Μνημονίου» αναφέρεται ΡΗΤΩΣ ότι ο πιστωτής μας (Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε.) έχει το δικαίωμα να κατασχέσει και οποιοδήποτε τμήμα της Δημόσιας Περιουσίας. Ήτοι, τον ορυκτό μας πλούτο, Πετρέλαια, κ.λ.π. Τη δυνατότητα αυτή αποκτά και όποιος θελήσει ο πιστωτής μας (Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε.) να του εκχωρήσει τα χρέη μας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


θα ζητήσω συγνώμη από τον κύριο Ζαφειρακόπουλο,διότι εγώ πρόσθεσα στο υπέροχο κείμενό του, δίπλα από την λέξη πρόβατα,μέσα σε παρένθεση την λέξη (λύκοι).
Ο λύκος επιδιώκει το κακό, ενώ το προβατάκι είναι αθώο και άκακο...και αυτοί μόνο 
πρόβατα δεν είναι....λύκοι όμως είναι, και μάλιστα άρπαγες...όλα μας τα άρπαξαν, όλα μας 
τα ρήμαξαν...ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ λοιπόν τους ταιριάζει καλύτερα....διότι άρχισαν ήδη να μας 
πίνουν το αίμα, σαν τους δράκουλες.....

2 σχόλια:

  1. εξαιρετικό άρθρο... πάντα ανήσυχη, πάντα δυναμική φίλη μου... να σαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ NIMERTIS
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή