"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Έκκληση της Μπριζίτ Μπαρντό στην Κάρλα Μπρούνι για κατάργηση των ταυρομαχιών

Η Μπριζίτ Μπαρντό, υπερασπίστρια των δικαιωμάτων των ζώων, απηύθυνε ανοικτή επιστολή στην πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, καλώντας την να πείσει τον σύζυγό της πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί να απαγορεύσει τις ταυρομαχίες.
     

 


"Αν μπορούσατε να πείσετε τον σύζυγό σας να καταργήσει τις ταυρομαχίες, αυτό το αποτρόπαιο θέαμα θανάτου, λέγοντάς του:'κάποιος μού είπε ότι ο θάνατος ενός βασανισμένου ζώου δεν πρέπει πια να είναι ανεκτός στη Γαλλία'", γράφει μεταξύ άλλων η θρυλική "Μπεμπέ" στην επιστολή της, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει επίσης την Κάρλα για το γεγονός ότι πρόσφατα τάχθηκε κατά της γούνας.

"Ευχαριστώ που αρνηθήκατε τη γούνα! Αν ξέρατε πόσο σημαντική είναι αυτή η δήλωσή σας στον αγώνα που διεξάγω εδώ και τόσα χρόνια!" προσθέτει. Η Μπρούνι-Σαρκοζί δήλωσε πρόσφατα ότι "ούτε φοράει, ούτε αγοράζει, ούτε έχει" στην γκαρνταρόμπα της γούνες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου