"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΜΕΡΟΣ 1). ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΡΕΓΙΑ ΑΡΑΓΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;





O αποκαλούμενος Αντίχριστος ή Χριστός της Νέας Εποχής που θα οδηγήσει τον κόσμο σε «ανώτερα επίπεδα συμπαντικής πνευματικότητας»(sic!) όπως προπαγανδίζουν οι οπαδοί της Νέας Εποχής, και που αναμένουν εναγωνίως, δεν είναι ο Πρίγκιπας Ουίλλιαμ ή οποιοσδήποτε άλλος επώνυμος.
Είναι γνωστός ως LORD MAITREYA (Κύριος Μετρέγια).Παραθέτω με βάση το προσωπικό μου αρχείο, κάποια βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του καθώς και φωτογραφίες από τις εκατοντάδες μέχρι σήμερα δημόσιες εμφανίσεις του στον πλανήτη και άλλα πολύτιμα επεξηγηματικά στοιχεία για την προσωπικότητά του και το έργο του στο μέλλον,πάντα με κάποιες επιφυλάξεις:
1. Ο Μετρέγια ζει στο Λονδίνο από τον Ιούλιο του 1977 και είναι μέλος της τοπικής Ινδοπακιστανικής κοινότητας(Αχμαντί). Ζει ως φυσιολογικός άνθρωπος που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα σύγχρονα παγκόσμια προβλήματα.

2. Το κάλυμμα της κεφαλής του και τα ρούχα του ταιριάζουν με την κάθε περίσταση .Μερικές φορές είναι μουσουλμανικά και άλλες φορές δυτικά(κοστο.Πιο συχνά πάντως φορά μουσουλμανική αμφίεση (κατανοητό γιατί).
3. Μόνο λίγοι στην κοινότητά του γνωρίζουν την πραγματική του ταυτότητα:Αποκρύπτει με προσοχή την πραγματική του ταυτότητα μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστεί ως απλός και φυσιολογικός άνθρωπος .Αυτοί με τους οποίους ζει γνωρίζουν ποιός είναι και έχουν δώσει όρκο μυστικότητας να μην αποκαλύψουν την ταυτότητά του σε κανένα.Είναι οι πιο στενοί μαθητές του.
4. Μιλά στη διάλεκτο της Βεγγάλης και τα Ουρντού:τις επίσημες γλώσσες του Ανατολικού και Δυτικού Πακιστάν.
5. Είναι αυτός που περιμένουν όλες οι θρησκείες.Ολές οι μεγάλες θρησκείες θέτουν την ιδέα μιας ακόμη αποκάλυψης που θα δοθεί από ένα μελλοντικό διδάσκαλο.Οι χριστιανοί ελπίζουν στην επιστροφή του Χριστού,οι Βουδιστές περιμένουν την έλευση του Βούδδα ενώ οι Μουσουλμάνοι περιμένουν την εμφάνιση του Ιμάμ Μαγκντί,οι Ινδουϊστές τη μετενσάρκωση του Κρίσνα και οι Εβραίοι το Μεσσία τους.Οι εσωτεριστές και όσοι αποτελούν το παρδαλό γαιτανάκι των Νεοεποχικών οργανώσεων αναμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του στη γη.

Εδώ πρέπει να γίνει μια διευκρίνηση για να μην εξαπατηθεί ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ:
η δεύτερη έλευση του Χριστού στη γη όπως αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά η διδασκαλία της εκκλησίας μας θα έλθει «κρίναι ζώντας και νεκρούς» και όχι για να παραδώσει κάποια νέα διδασκαλία.Αυτοί που θα πλανηθούν θα είναι οι χαλαροί στην πίστη που έχουν άγνοια των γραφών,οι αιρετικοί(Καθολικοί, Προτεσταντικά δόγματα και ομολογίες) ενώ όλοι οι άλλοι θα τον δεχθούν αμέσως με προεξάχοντες τους Εβραίους που θα τον ανακυρήξουν αμέσως «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ»(hamelek le Israel).
6. Οι ηγέτες και προπαγανδιστές της Νέας Εποχής αποδέχονται ως ημερομηνία γέννησής του την 5 Φεβρουαρίου 1962 σύμφωνα με τους οραματισμούς της διάσημης πνευματίστριας (μέντιουμ) Τζέιν Ντίκσον που ισχυρίζεται ότι είχε όραμα τη γέννηση του Μεσσία της Νέας Εποχής: Ισχυρίζεται ότι είδε το Φαραώ Ακενατόν και τη βασίλισσα Νεφερτίτη,τους κύριους αγίους του αποκρυφισμού-πνευματισμού με ένα παιδί στα χέρια τους.Στο όραμα η βασίλισσα κρατούσε με τέτοιο τρόπο το παιδί σα να το πρόσφερε στον κόσμο.Η Ντίκσον περιέγραψε τα μάτια του παιδιού σαν «να τα γνώριζαν όλα ...γεμάτα από σοφία και γνώση.Καθώς το παιδί μεγάλωνε,είδα ένα σταυρό ο οποίος μεγάλωνε μέχρι που κάλυψε όλη τη γη προς όλες τις κατευθύνσεις.Ταυτόχρονα όλοι οι λαοί κάθε θρησκείας και χρώματος γονάτιζαν και σήκωναν τα χέρια τους προσκυνώντας τον και λατρεύοντάς τον,συναθροιζόμενοι γύρω του.Ηταν όλοι σαν ένας.Ο Μεσσίας αυτός ένωσε όλη την ανθρωπότητα σε μια πίστη...Ο κόσμος θα αναμορφωθεί και θα εξαφανιστούν οι πόλεμοι και τα βάσανα»

Εγραψε επίσης ξεκάθαρα ότι αυτός θα είναι ο Αντίχριστος:


« Οι περιστάσεις που αφορούν τη γέννηση του παιδιού από την ανατολή και τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα από τότε στη ζωή του μοιάζουν τόσο με του Χριστού αλλά είναι και τόσο διαφορετικά (άρα ομολογεί ευθέως πως ο Μετρέγια είναι διαφορετικό πρόσωπο από τον Κύριο Ιησού Χριστό,ακόμη μια απόδειξη γιατί οι πραγματικοί χριστιανοί δεν πρέπει να πλανηθούν από τις ψευτοδιδασκαλίες του που πλασσάρονται με εξωτερικά όμορφα περιτυλίγματα παγκοσμίως)
που θα εξαπατήσει τον κόσμο στο όνομα του Σατανά(κυνική ομολογία!)Τότε θα επεκταθεί η επιρροή του και αυτοί που θα βρίσκονται δίπλα του θα δημιουργήσουν ένα πυρήνα αφοσιωμένων οπαδών όταν θα φτάσει στην ηλικία των 19 (1981) θα εργαστεί σιωπηλά με αυτούς μέχρι να γίνει 29-30 (1991-1992),όταν η δύναμη και η επιρροή της δύναμής του στον κόσμο θα αρχίσει να φέρνει τον απαγορευμένο καρπό.Με τον ίδιο τρόπο που ο Χριστός και οι μαθητές του διέδωσαν το Ευαγγέλιο,έτσι και το παιδί και οι μαθητές του θα διαδώσουν τη θρησκεία του ψευδούς θεού.Η διαφορά είναι πως δε θα είναι μόνοι αλλά θα έχουν τη δύναμι και την προπαγανδιστική ισχύ της μηχανής των ΗΠΑ πίσω τους,που θα προωθούν τους σκοπούς τους.Ολα τα έθνη του δυτικού κόσμου θα αποστατήσουν και θα παρασυρθούν από τον Αντίχριστο...»
7. Το όνομά του είναι Μουμπάρακ Ραχμάντ(το όνομα έχει διάφορα νοήματα,βαθιά αποκρυφυστικά, που θα εξηγήσω αλλού) Αχμάντ(Αχμέντ) αναλόγως με την προφορά του απόγονος του ΓΚΙΟΥΛΑΜ ΑΧΜΑΝΤ.
8. Μερικές φορές πηγαίνει σε κάποιο μουσουλμανικό τέμενος,δε μπορεί όμως να θεωρηθεί ορθόδοξος μουσουλμάνος.
9. Είναι ψηλός,αδύνατος,με μακριά μύτη,μακρύ πρόσωπο και μεγάλα μάτια.
10. Δίνει εβδομαδιαίες διαλέξεις μπροστά σε κοινό στη διάλεκτο της Βεγγάλης και στα Ουρντού.
11. Με το Ινδουιστικό του όνομα αναφέρεται ως «Κάλκι ο Καταστροφέας»(Ινδουιστική θεότητα αρσενικό της Θεάς Κάλι)
12. Οι δισεκατομμύρια οπαδοί του στον πλανήτη προσεύχονται στο όνομά του και τον καλούν να εμφανιστεί το γρηγορότερο στη με την ακόλουθη επίκληση:
«Αφήστε τον καβαλλάρη από το μυστικό του τόπο να έλθει»
13. Κανείς εκτός των μαθητών του δε γνωρίζει που βρίσκεται η κατοικία του
14. Ο Μετρέγια σύμφωνα με τις απανταχού διδασκαλίες των Νεοεποχιτών οπαδών του, κατέχεται ήδη «από το κακό πνεύμα (Σατανάς) της κορυφής της Σαμπάλλα(Κόλαση)» 



ΠΗΓΗ:  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ

2 σχόλια:

  1. Ολα τα λαμογια εχουν παρει χαμπαρι την αφελεια των ανθρωπων και την εκμεταλευονται κανονικα...
    Αυτου του τυπου του χρειαζεται ενα γιαουρτωμα οπως και των πολιτικων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΙΠΕΡΑΤΕ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
    ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ....
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑΡΤΟΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΩΜΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή