"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Τρόμο και θάνατο σκόρπισε ένοπλη γυναίκα σε νοσοκομείο της Γερμανίας

Οπλισμένη γυναίκα άνοιξε πυρ με αυτόματο όπλο σε νοσοκομείο της νοτιοδυτικής Γερμανίας το απόγευμα της Κυριακής, σκοτώνοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλον έναν σοβαρά. Η γυναίκα έπεσε νεκρή από σφαίρες ανδρών της αστυνομίας. Αγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της επίθεσης.

Οι απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Elisabethen Krankenhaus στην πόλη Λέραχ της νοτιοδυτικής Γερμανίας, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία και την Ελβετία.


Η γυναίκα μπήκε λίγο μετά τις 18:00 (τοπική ώρα) στο νοσοκομείο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με αυτόματο όπλο. Πυροβόλησε και εναντίον των αστυνομικών που έφθασαν στο νοσοκομείο μετά από επείγουσα κλήση και τελικά έπεσε νεκρή από τις σφαίρες τους.


Εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας επιβεβαίωσε μιλώντας στη γερμανική τηλεόραση το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σχετικά με το δράστη ή τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.


Η αστυνομία έφθασε στο νοσοκομείο 15 λεπτά μετά τους πυροβολισμούς. Αποκλείστηκαν οι γύρω δρόμοι και ο κεντρικός σταθμός των λεωφορείων, ενώ στήθηκαν και πάγκοι για την παροχή πρώτων βοηθειών.


Η κατάσταση είναι πλέον υπό έλεγχο, ωστόσο δεν έχουν αποσαφηνισθεί ούτε η ταυτότητα, ούτε τα κίνητρα της γυναίκας.


Ανταποκρίτρια του BBC στο Λονδίνο μεταδίδει ότι η αστυνομία ερευνά και αναφορές σχετικά με μία έκρηξη σε κτίριο απέναντι από το νοσοκομείο, όπου κατά πληροφορίες βρέθηκαν δύο νεκροί. Αγνωστο είναι εάν η γυναίκα έχει κάποια σχέση με αυτό το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου