"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε Ειδικός Φρουρός

Σε διαθεσιμότητα για αφαίρεση υπηρεσιακών σφραγίδων, με απόφαση Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε ένας Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τις πρωινές ώρες χθες (24-09-2010) διαπιστώθηκε ότι ο Ειδικός Φρουρός, πριν από την υπηρεσία μεταγωγής που είχε διατεθεί, 
αφαίρεσε από το Γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας την στρογγυλή σφραγίδα της Υπηρεσίας και την σφραγίδα βεβαίωσης του γνησίου της υπογραφής, τις οποίες και παρέδωσε μετά τη λήξη της μεταγωγής.
Ο Ειδικός Φρουρός συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για υπεξαγωγή εγγράφων οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου