"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Τη «στόλισε» γιατί τον είπε παππού!

Απίστευτο περιστατικό σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα

Με κοσμητικά επίπεδα απείρου κάλλους «στόλισε» ένας 70χρονος την ταμία του σούπερ μάρκετ στην Πάτρα. Ο ηλικιωμένος είχε φτάσει στο ταμείο του καταστήματος όταν συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει να ψωνίσει κάτι.

Ζήτησε λοιπόν από την ταμία να τον περιμένει για λίγο, αλλά εκείνη την ώρα το σούπερ μάρκετ είχε αρκετό κόσμο και έτσι η ταμίας έπρεπε να εξυπηρετήσει τους υπόλοιπους πελάτες. Μόλις, όμως, ο 70χρονος επέστρεψε στο ταμείο η ταμίας είπε τη φράση που «άναψε» τα αίματα :«μισό λεπτό να εξυπηρετήσω τον παππού».


Ποιος είδε τον παππού και δεν τον φοβήθηκε!Άρχισε να βρίζει την υπάλληλο του καταστήματος γιατί τον αποκάλεσε παππού, ενώ εκείνος έσφυζε από ζωή!

Υ.Γ. ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ  ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΥΡΙΟ!
Ε!!!!! ΤΑ ΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΕ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου