"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Προκαλώ τον Πρωθυπουργό να απαντήσει!..


papandreou_2Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, πλέον!.. Ο Ελληνικός λαός, από την ημέρα που ανήλθε στην εξουσία ο Γιώργος Π. ζει στην αβεβαιότητα και υπό το κράτος του φόβου. Με κάθε συνέπεια που εκπορεύεται από τους δύο εφιαλτικούς αυτούς «συντρόφους» στην καθημερινότητά του. Διότι δεν είναι δυνατόν να παραχθεί οποιοδήποτε αξιόπιστο και ουσιαστικό έργο, από την στιγμή που ο πολίτης νιώθει την ανασφάλεια και τον φόβο να συνοδεύουν τις επιδόσεις του σε οποιοδήποτε τομέα. Ακόμη και στην φροντίδα των του οίκου του.
Θα μπορούσαν, όμως, τα πράγματα να είναι διαφορετικά από την στιγμή που οι προηγούμενες κυβερνήσεις – και ειδικά αυτές της Νέας Δημοκρατίας όπως τουλάχιστον διακηρύσσει ο Γιώργος Π. – έφεραν τον τόπο στο χείλος του γκρεμού;
Να μια ερώτησις που αμέσως θα προέκυπτε  μέσα σε ένα ακροατήριο, όχι απαραιτήτως «πασοκικό». Θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει τον βρόγχο του ΔΝΤ και της ΕΚΤ καθώς οφείλουμε πάνω από 300 δισεκατομμύρια στους διεθνείς τοκογλύφους και κάθε χρόνο το χρέος αυτό προσαυξάνεται με φοβερούς τόκους κ.λ.π.;
Απάντησις: Κατ’ αρχήν να τελειώνει αυτή η μπούρδα των κυβερνητικών στελεχών και κυρίως του Γιώργου Π. ότι για το χρέος αυτό ευθύνεται η Νέα Δημοκρατία. Ευθύνονται όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις. Και πρωτίστως αυτές του ΠΑΣΟΚ με πρώτες και χειρότερες αυτές που γνωρίσαμε υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου. ΑΥΤΟΣ ρήμαξε τα Ασφαλιστικά Ταμεία «δανειζόμενος» (διάβαζε ΔΑΝΕΙΚΑ κι ΑΓΥΡΙΣΤΑ) το σύνολο των αποθεματικών τους προκειμένου να κάνει τον ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ στον κάθε εργαζόμενο και συνταξιούχο δίδοντας αυξήσεις στις αποδοχές τους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ. Κι έτσι άρχισε ο Γολγοθάς των Ταμείων για να καταλήξουμε σήμερα στις φοβερές και τρομερές «λύσεις»  που δίδει ο κ. Α. Λοβέρδος, προκειμένου να διασωθούν, όσο μπορούν, δηλαδή, πλέον να διασωθούν. Αρχισε ο Ανδρέας Παπανδρέου με το ΙΚΑ και το ΝΑΤ για να ακολουθήσει το ΤΕΒΕ, αλλά και κάθε άλλο υγιές (τότε) ταμείο, για να καταστούν προβληματικά στον υπερθετικό βαθμό.
Αυτή την κατάστασι, συν τα πεπραγμένα του Κώστα Σημίτη, αλλά και του κ. Καραμανλή στην συνέχεια με δάνεια επί δανείων από κάθε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της διεθνούς αγοράς κληρονόμησε ο Γιώργος Π., ο οποίος όμως (ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ) δεν είχε κανένα λόγο να γελοιοποιήσει την χώρα σε όλες τις συντεταγμένες του πλανήτη, μάλιστα δεν συνέτρεχε ο ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟΣ λόγος περί ΔΗΘΕΝ χρεωκοπίας της χώρας και ως εκ τούτου έπρεπε να τεθούμε υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ. Ναι, βεβαίως, χρωστάμε – όλες οι χώρες χρωστούν – αλλά δεν υπήρχε λόγος να προσφύγουμε στις «δολοφονικές» υπηρεσίες του ΔΝΤ. Και πολύ περισσότερο να διασυρθούμε και να γελοιοποιηθούμε διεθνώς από τον νυν Πρωθυπουργό (ατυχώς) της Ελλάδας Γιώργο Π. Διότι μόνον οι χρεωκοπημένες χώρες τίθενται υπό την «προστασία» του ΔΝΤ και επαναλαμβάνω η χώρα μας δεν είχε χρεωκοπήσει.
Υπήρχαν άλλες λύσεις στο πρόβλημά μας. Υπήρχε ο δανεισμός π.χ. από τους Κινέζους και μάλιστα με πολύ λογικούς όρους (σ.σ. αυτό που ζητούσαν οι Κινέζοι ως αντάλλαγμα ήταν, βασικώς, η εξυπηρέτησις των πλοίων τους με τα Κινεζικά εμπορεύματα μέσω των Ελληνικών λιμένων) πράγμα που δήλωσε δημόσια και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας προ πενταμήνου. Αλλά και τούτο να μην συνέβαινε οι ίδιοι αυτοί που μας δάνειζαν θα φρόντιζαν να μην χρεωκοπήσουμε διότι… ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ θα έχαναν τα χρήματά τους!
Χώρια από το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ΠΟΤΕ δεν θα άφηναν να συμβεί κάτι τέτοιο, από την στιγμή που έχουν απόλυτη γνώσι και συναίσθησι του τι σημαίνει γεωπολιτικώς η Ελλάς για την Ευρώπη. Η Ελλάς που είναι το ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΡΙΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ.
Ο νυν Πρωθυπουργός της Ελλάδος (ατυχώς) όμως φρόντισε με κάθε τρόπο να υπαχθούμε στο φοβερό καθεστώς του ΔΝΤ και της  ΕΚΤ απλούστατα για να διασφαλίσει τις οφειλές μας προς τους διεθνείς τοκογλύφους καθ’ όσον τα χαρτιά που αυτοί είχαν στα χέρια τους (κυρίως ομόλογα) δεν εθεωρούντο απόλυτα ασφαλής τρόπος για την είσπραξι των χρηματικών ποσών που τους οφείλουμε.
Και έπραξε, ο Γιώργος Π., προκειμένου να εξασφαλισθούν  οι διεθνείς τοκογλύφοι, τούτο: Προχώρησε σε καταμέτρησι και αποτίμησι της κτηματικής περιουσίας του Κράτους, υπέγραψε το Μνημόνιο όπου ΣΑΦΩΣ αναφέρεται ότι Ο ΠΙΣΤΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΜΗΜΑ Ή ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!
Γιατί ο Γιώργος Π. έπραξεν ούτω, ας απαντήσει ο ίδιος. Είχε κάποιο κέρδος από την διασφάλισι των χρημάτων των διεθνών τοκογλύφων; Ας απαντήσει ο ίδιος. Γνωρίζει ότι ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πληρώσουμε τα χρέη αυτά και πέραν της ανασφάλειας και του φόβου που ήδη μας διακατέχει, θα καταστραφούμε; Ας απαντήσει ο ίδιος. Τον προκαλώ.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

 Υ.Γ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ (ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ )
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ
ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,
ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου