"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η μικρότερη τρανσέξουαλ στον κόσμο

Image

Ο Τιμ, ένα αγοράκι από τη Γερμανία που κατάλαβε πολύ νωρίς ότι ήθελε να είναι κοριτσάκι και, μετά τη συγκατάθεση και των γονιών του, έγινε η Κιμ, η πιο νεαρή τρανσέξουαλ στον κόσμο.
Η 14χρονη Κιμ, χάρη στις ορμονοθεραπείες, μεγαλώνει σαν μια φυσιολογική έφηβη, αφού από τα 12 της κατάφερε να επιβάλει τη νέα της ταυτότητα τόσο στους γονείς της όσο και στους γιατρούς που την ανέλαβαν.
Αυτή που βίωσε πιο δύσκολα την εξέλιξή του, ήταν η Κορίνα Πέτρους, η μητέρα της που ήταν ενθουσιασμένη όταν έπειτα από δύο κοριτσάκια έφερε στον κόσμο κι ένα αγοράκι.
Όταν ο Τιμ άρχισε να ζητά να κάνει μπαλέτο και να φοράει τα φορέματα των κοριτσιών, η Κορίνα πίστεψε ότι μπορούσε να τον κάνει αγόρι εφαρμόζοντας αυστηρές απαγορεύσεις. Μάταια όμως.
Η τελική απόφαση πάρθηκε μετά τη σύμφωνη γνώμη ειδικών, που παρακολούθησαν τον Τιμ, ο οποίος στα 18 του θα γίνει και ανατομικά Κιμ, καθώς θα έχει δικαίωμα στην επέμβαση αλλαγής φύλου.

http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2007/01/28/wkim28.xml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου