"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Αδωνις: Το να επιτρέπουμε τζαμιά στην Ελλάδα είναι φρενοβλάβεια!

SKITSO MINARES

Επειδή πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τις θέσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με το ΛΑΟΣ Αδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την ανέγερση τζαμιών, εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και μας έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η Ελλάς είναι Χριστιανική χώρα. Οι μουσουλμάνοι κατά πλειοψηφία ήρθαν στη χώρα μας παράνομα, κατά συνέπεια η υποχρέωσή μας να σεβόμαστε το δικαίωμά τους στο να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα πρέπει να γίνει με τρόπο που δεν αλλοιώνει το Χριστιανικό χαρακτήρα της χώρας. Όταν η Ελβετία απαγορεύει τους μιναρέδες και τα τζαμιά, το να τα επιτρέπουμε στην Ελλάδα είναι φρενοβλάβεια!
Επί της ουσίας, και οι οκτώ συνυποψήφιοι περιφερειάρχες υποστηρίζουν την ανέγερση του μεγάλου ισλαμικού τζαμιού στο Βοτανικό, ενώ εγώ όχι. Δεν θέλω να γίνει τζαμί στο Βοτανικό.
Όσον αφορά την παραφιλολογία ότι δήθεν εγώ θα επέτρεπα να κτιστούν πολλά μικρά τζαμιά είναι απολύτως αναληθής. Η λύση είναι η νομιμοποίηση ορισμένων και πολύ λίγων από τους 75 παράνομους χώρους λατρείας στην Αττική, κυρίως αυτών που πληρούν τους κανόνες ασφαλείας, χωρίς την ανέγερση μιναρέδων».
Κάθε άλλη απορία δεκτή… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου