"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η Σάρα Σουρντ αναχώρησε για τις ΗΠΑ

Οκτώ Ιρανούς ζητάει ως αντάλλαγμα ο Αχμαντινεζάντ

Πάτησε αμερικανικό έδαφος η Σάρα Σουρντ μετά τη φυλάκισή της επί τουλάχιστον ένα χρόνο μαζί με τον μνηστήρα της και ένα φίλο τους με την κατηγορία της κατασκοπείας στο Ιράν.

Η 32χρονη Σουρντ που συνοδευόταν από τη μητέρα της, έφθασε στο αεροδρόμιο Ντιουλς, κοντά στην Ουάσινγκτον. Αργότερα μετέβη στη Νέα Υόρκη όπου έδωσε συνέντευξη Τύπου. (βλέπε σχετική φωτό)

Η νεαρή Αμερικανίδα συνελήφθη στις 31 Ιουλίου 2009 με τους Σέιν Μπάουερ και Τζος Φάταλ, κοντά στα σύνορα του Ιράν με την περιοχή Κουρδιστάν στο Ιράκ, ενώ έκαναν εκδρομή. Οι δυο τελευταίοι παραμένουν υπό κράτηση στο Ιράν.

Σήμερα ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε το αμερικανικό δίκτυο ABC, επισημαίνοντας τους ανθρωπιστικούς λόγους για τους οποίους αφέθηκε ελεύθερη η Σουρντ, ζήτησε από τις ΗΠΑ σε αντάλλαγμα να απελευθερώσουν οκτώ ιρανούς πολίτες, οι οποίοι, όπως δήλωσε: «κρατούνται παράνομα στις ΗΠΑ».

Θυμίζουμε ότι ο Αχμαντινεζάντ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου