"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Για την εξέγερση Πακιστανών στην Σκάλα Λακωνίας


skalaΔιαδηλώσεις, άρνηση να εκκενώσουν διάφορους δημόσιους χώρους και άλλα ευτράπελα, προκάλεσε στην σκάλα Λακωνίας η προσπάθεια εφαρμογής του νόμου εις βάρος ενός επιχειρηματία, ο οποίος παρανόμως νοίκιαζε σπίτι σε Πακιστανούς, οι οποίοι ζούσαν εκεί σε άθλιες συνθήκες.
Στον επιχειρηματία επιβλήθηκε ποινή 59 ετών φυλάκισης και 112 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, αλλά άσκησε έφεση πλήρωσε 10.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος. Όπως είναι φυσικό, όσοι κάτοικοι της περιοχής νοίκιαζαν τα σπίτια τους σε παράνομους αλλοδαπούς, τους έβγαλαν έξω από αυτά, προκειμένου να μην βρεθούν στην ίδια θέση.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ξαφνικά εκατοντάδες Πακιστανοί οι οποίοι διαμένουν στην Σκάλα Λακωνίας, να προχωρήσουν σε ποικιλότροπες διαμαρτυρίες και να κοιμούνται κάθε βράδυ στην κεντρική πλατεία της Σκάλας.
Το τι συνέβη στην συγκεκριμένη περιοχή είναι ένα μικρό παράδειγμα του τι συμβαίνει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η παρανομία γίνεται ανεκτή επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, που ακόμη και αν κάποια στιγμή γίνει προσπάθεια να εφαρμοστεί ο νόμος, δημιουργούνται τεράστια προβλήματα. Φυσικά η απάντηση σε αυτό, δεν είναι το να κυριαρχεί η παρανομία, διότι τότε μετατρεπόμαστε σε τριτοκοσμική χώρα (όσο και αν οι κύριοι της αριστεράς το επιθυμούν αυτό, προκειμένου να έχουν μεγαλύτερο επαναστατικό υποκείμενο).
Η μοναδική λύση είναι η άμεση εφαρμογή του νόμου, όχι μερικώς με πρόστιμα μόνο στους Έλληνες αλλά και απέλαση πάραυτα των λαθρομεταναστών. Γιατί αλλιώς ό,τι και να γίνεται, δεν είναι λύση αλλά διαιώνιση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου