"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Με υπόμνημα θα απαντήσει ο Καραμανλής



Με υπόμνημα θα απαντήσει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπέδι ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της επιτροπής, Δ. Τσιρώνη, ο τέως πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα αποστείλει επιστολή, με την οποία θα τοποθετηθεί για την υπόθεση.

«Ανεξάρτητα από το περιεχόμενό της, η μαρτυρία του πρώην πρωθυπουργού θα είναι κάτι πολύ σημαντικό», σημείωσε ο κ. Τσιρώνης. «Ό,τι και να πει, και μία σειρά κι αν γράψει, το γεγονός ότι έναν χρόνο μετά τις εκλογές επέλεξε να μιλήσει, έστω και με επιστολή, είναι σημαντικό και τιμά την Επιτροπή μας», συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής, διευκρίνισε πάντως, πως «όλοι μας θα προτιμούσαμε να έλθει αυτοπροσώπως ο κ.Καραμανλής. Δεν προσάγεις όμως βιαίως πρώην πρωθυπουργό».

Ερωτηθείς για το πώς είναι δυνατόν να καλείται ένας τέως πρωθυπουργός ενώπιον μιας προανακριτικής επιτροπής, για μια υπόθεση, της οποίας η ζημία για το Δημόσιο δεν έχει υπολογιστεί, ο κ.Τσιρώνης απέρριψε τις αιτιάσεις αυτές, λέγοντας: «Η κριτική κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Ακόμα και με τις εκτιμήσεις του ΣΔΟΕ, η ζημία είναι επιπέδου κακουργήματος. Άλλωστε, το θέμα της επανεκτίμησης των ακινήτων για τον προσδιορισμό της ζημίας, τέθηκε στην 2η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ενημερωθήκαμε για τους οίκους των εκτιμητών και τώρα τους έχουμε επιλέξει», ανέφερε ο κ.Τσιρώνης.

Σημειώνεται πάντως, ότι οι εκπρόσωποι των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής, επέμεναν στην αυτοπρόσωπη κατάθεση του πρωθυπουργού.

Με τη συγγραφή του υπομνήματος ασχολείται προσωπικά ο κ.Καραμανλής, αν και δέχεται πολλές εισηγήσεις για το περιεχόμενό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου