"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η... παράδοση των Παπανδρέου στη ξένη βοήθεια!


ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ, ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
leo_2Ποια σχέση μπορεί να έχει το ΠΑΣΟΚ με τον μεγιστάνα του πλούτου της Αμερικής, τον πασίγνωστον Ροκφέλερ; Η ερώτησις εκ πρώτης όψεως, σίγουρα ξαφνιάζει. Κι όμως, κάποιο επίσημον έγγραφον της «Αμερικανικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας» των ΗΠΑ, αποδεικνύει, ότι ο Ροκφέλερ – μέσω της «Τσέϊς Μανχάταν Μπάνκ» - ήταν εκείνος που το 1974 – μετά την Μεταπολίτευση – εχρηματοδότησε την ίδρυση «σοσιαλιστικού» κόμματος στην Ελλάδα!..
Το περίεργον είναι, ότι αυτό το έγγραφον, που είχε δημοσιοποιηθεί, εδώ και πολλά χρόνια, από τον ιστορικόν συγγραφέα κ. Κων. Μπαρμπήν, ουδείς το διέψευσε, αλλά και ουδείς του έδωσε την πρέπουσα σημασίαν. Κι όμως, το δεσμευτικόν αυτό έγγραφον έφερε φαρδιά – πλατιά, την υπογραφήν του Ανδρέα Παπανδρέου! Μια πρώτη βιαστική απάντησις από μέρους του «κινήματος» θα ήταν σίγουρα ο ισχυρισμός, πως το έγγραφον είναι πλαστόν!
Γιατί, λοιπόν, από το ξεκίνημα της Μεταπολιτευτικής εποχής, όταν εδημοσιεύθη για πρώτην φοράν, η φωτοτυπία αυτού του εγγράφου ζώντος τότε του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν το διέψευσεν ο ίδιος;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ elora: Ο… πεφωτισμένος Γιώργος Π. ανέλαβε την εξουσία στην Χώρα μας, έχοντας συγκεκριμένες εντολές από τους εβραιοπαγκοσμιοποιητές: Να αφελληνίσει και εν τέλει να διαμελίσει την Ελλάδα. Οι τρεις τομείς μέσω των οποίων θα γίνει αυτός ο διαμελισμός είναι: Ιθαγένεια στους μετανάστες,  προώθηση της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας, υλοποίηση του Καλλικράτη. Και τα τρία αυτά έγιναν με τέτοια προτεραιότητα και τόσο άγρια σπουδή που ακόμα και οι αδαείς καταλαβαίνουν πλέον τους απώτερους σκοπούς που υπηρετούν τα ανδρείκελα. Ε.Ω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου