"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Λευκός Οίκος: «Εγκληματίες οι υπεύθυνοι για τη διαρροή»

Είναι «εγκληματίες» αυτοί που έδωσαν τα μυστικά έγγραφα καθώς και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας WikiLeaks ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Λευκός Οίκος διά του εκπροσώπου του Ρόμπερτ Γκιμπς για τη διαρροή των διαβαθμισμένων διπλωματικών εγγράφων που προκαλούν διπλωματικό σεισμό ανά τον κόσμο.

Λίγο νωρίτερα η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, είχε χαρακτηρίσει επίθεση, όχι μόνο κατά των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και κατά της διεθνούς κοινότητας, τη δημοσιοποίηση των  μυστικών διπλωματικών εγγράφων από την ιστοσελίδα WikiLeaks.

Όπως δήλωσε η αμερικανίδα υπουργός, η δημοσιοποίηση των εγγράφων πλήττει την εμπιστοσύνη μεταξύ των κρατών.

Η ίδια τόνισε ότι η κυβέρνηση Ομπάμα «επιθετικά καταδιώκει» αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τη διαρροή και μίλησε για παράνομη πράξη από την πλευρά της WikiLeaks.

Παρά τη ζημιά που έγινε, η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι συμμαχίες της χώρας θα αντέξουν την πρόκληση που δημιουργείται από τις αποκαλύψεις.

Αυτό ήταν και το πρώτο σχόλιο της αμερικανίδας υπουργού, ύστερα από τη δημοσιοποίηση διαβαθμισμένων πληροφοριών του υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, χθες. 




Σε εξέλιξη βρίσκεται ποινική έρευνα για το θέμα.

Στα διπλωματικά έγγραφα που διέρρευσαν περιλαμβάνονται προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για ξένους ηγέτες και αποκαλύψεις για κρίσιμα διεθνή ζητήματα, όπως είναι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου