"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

Σκοτώστε χωρίς δισταγμό
Κάλεσμα στους οπαδούς του «να μη διστάζουν να σκοτώνουν τους Αμερικανούς» απηύθυνε στο διάρκειας 23 λεπτών βίντεό του ο Ανουάρ αλ Αουλάκι, ριζοσπάστης ιμάμης, ο οποίος αναζητείται τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από τις Αρχές της Υεμένης.
«Αυτοί ή εμείς»
Ο αλ Αουλάκι -γεννημένος στις ΗΠΑ και ισλαμιστής κληρικός στην Υεμένη- υποστηρίζει στο βίντεο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα πως δεν χρειάζεται άδεια για να σκοτώσει κανείς Αμερικανούς, επισημαίνοντας πως «το να πολεμάς τον Σατανά δεν απαιτεί φάτουα (θρησκευτικό διάταγμα). Είναι αυτοί ή εμείς». Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, ο αλ Αουλάκι είναι ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στην αραβική χερσόνησο, ενώ το όνομά του συνδέεται με τις επιθέσεις και τους 13 νεκρούς στην αμερικανική βάση στο Φορτ Χουντ στο Τέξας το 2009, με τη βομβιστική απόπειρα σε πτήση προς τις ΗΠΑ τα περασμένα Χριστούγεννα αλλά και με την αποτυχημένη βομβιστική επίθεση στην πλατεία Τάιμς της Νέας Υόρκης. Πάντως, τα «πυρά» του αλ Αουλάκι στρέφονται και κατά των Αράβων ηγετών, τους οποίους χαρακτηρίζει διεφθαρμένους. Η Ουάσινγκτον έχει θεωρήσει τον αλ Αουλάκι, ο οποίος φέρεται ότι έχει καταφύγει σε μια ζώνη όπου κατοικούν φυλές στη νότια Υεμένη, ως έναν από τους προς εξάλειψη στόχους.
Ρεπουμπλικάνοι: «Όχι» στο κλείσιμο του Γκουαντάναμο
Την αποφασιστικότητα και την πρόθεσή τους να εμποδίσουν το κλείσιμο της φυλακής του Γκουαντάναμο εξέφρασαν χθες οι εκλεγμένοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων ρεπουμπλικάνοι βουλευτές. Σε δηλώσεις του ο Πίτερ Κινγκ, αντιπρόσωπος από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος από τον Ιανουάριο θα αναλάβει την προεδρία Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας, υποστήριξε ότι θα ενεργήσει κατά τέτοιο τρόπο ώστε να σταματήσει τα σχέδια της κυβέρνησης Ομπάμα να μεταφέρει κρατούμενους από το Γκουαντάναμο στις ΗΠΑ και να τους δικάσει σε πολιτικά ποινικά δικαστήρια.
Μεταξύ των άλλων προτεραιοτήτων του είναι η αποτελεσματική εποπτεία του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας στον αγώνα κατά της ριζοσπαστικοποίησης στο έδαφος των ΗΠΑ, η πραγματοποίηση ακροάσεων για τη «σφαγή» στο Φορτ Χουντ, η βελτίωση της ασφάλειας σε αεροσκάφη της γραμμής και στα αεροσκάφη μεταφοράς εμπορευμάτων κ.ά.v

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου