"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Επιναν θαλασσινό νερό για να ζήσουν! Τρεις έφηβοι επιβίωσαν για πενήντα µέρες χαµένοι στο πέλαγος


Τρεις έφηβοι βρέθηκαν ζωντανοί πάνω σε µια µικρή βάρκα αφού είχαν χαθεί στον Ειρηνικό Ωκεανό και αγνοούνταν επί σχεδόν δύο µήνες, ενώ οι οικογένειές τους πίστευαν ότι είχαν πνιγεί.

Οι υπεύθυνοι των υπηρεσιών διάσωσης στη Νέα Ζηλανδία είχαν χάσει κάθε ελπίδα ότι θα βρουν τους τρεις νεαρούς, αφού προηγουµένως είχαν στείλει αεροπλάνα για να τους αναζητήσουν. Οµως ο Φίλο Φίλο και ο Σάµου Πέρες, αµφότεροι 15 ετών, και ο 14χρονος Εντουαρντ Νασάου, όλοι τους από τη µικροσκοπική ατόλη Ατάφου, ξεκουράζονταν χθες πάνω σ’ ένα αλιευτικό που τους ανακάλυψε. Το πλήρωµα του αλιευτικού τούς διέκρινε να κουνάνε µανιωδώς τα χέρια τους από τη µικρή αλουµινένια βάρκα τους. «Ηταν θαύµα πουκάποιος τους είδε», είπε ο υποπλοίαρχος του αλιευτικού Τάι Φρέντρικσεν. «Παράδερναν σε µια περιοχή στην οποία συνήθωςδεν πηγαίνουν τα πλοία».


Παρασύρθηκαν

Η ιστορία της επιβίωσής τους έγινε γνωστή µόλις 24 ώρες αφότου η Νέα Ζηλανδία άρχισε να θρηνεί τον θάνατο των 29 παγιδευµένων ανθρακωρύχων.Τα αγόρια βρέθηκαν βορειοανατολικάτων Φίτζι, αφού παρασύρθηκαν σχεδόν 1.600 χλµ. µέσα στον ωκεανό µακριά από την ατόλη Ατάφου, η οποίαανήκει στο νησιωτικό σύµπλεγµα Τοκελάουπου διοικείται από τη Νέα Ζηλανδία. Είναι πολύ αδυνατισµένακαι φέρουν σοβαρά εγκαύµατα, όµως κατά τα άλλα η υγεία τους είναι καλή. Το πλήρωµα του αλιευτικού τους τάισε και περιποιήθηκε τα εγκαύµατά τους και χθες το βράδυ επρόκειτο να φτάσουν στα Φίτζι.

Επί 50 ηµέρες, οι τρεις έφηβοι επιβίωσαν τρώγοντας ωµά ένα ψάρι που κατάφεραν να πιάσουν καθώς επίσης και έναν γλάρο που κατέβηκε στη βάρκα τους. Λίγες σταγόνες βροχής και ηυγρασία της νύχτας που µάζευαν σε µια λινάτσα ήταν το µόνο νερό που είχαν, όµως τις τρεις τελευταίες ηµέρες πριν εντοπιστούν ήταντόσο διψασµένοι που είχαν αρχίσει να πίνουν νερό της θάλασσας – «το χειρότερο πράγµαπου θα µπορούσαν να κάνουν», όπως σχολίασε ο Φρέντρικσεν σε τηλεφωνική επικοινωνία από το αλιευτικό. «Με ρώτησαν ανέκαναν καλά που έφαγαν ωµό το θαλασσοπούλι και τους είπα ότιήταν καλή ιδέα, καλύτερη από το να φάνε ωµό ψάρι, που θα έκανε πιο έντονη τη δίψα τους».

Οι έρευνες

Τα τρία αγόριαχάθηκαν στη θάλασσα αφού αποπειράθηκαν να κωπηλατήσουνσχεδόν 100 χλµ. ανάµεσα σε δυο µικρά νησιά. Καθώς δεν έφτασαν στον προορισµό τους, άρχισαν οι έρευνες για την ανεύρεσή τους. Το νεοζηλανδικό συντονιστικό κέντρο διασώσεων έστειλε δύο αεροπλάνα της Πολεµικής Αεροπορίας, ενώ στην έρευνα συµµετείχαν και δύο σκάφη από τη Σαµόα. Οµως έπειτα από τρεις ηµέρες ερευνών σε µεγάλο µέρος του ∆υτικούΕιρηνικού, ο επικεφαλής των ερευνών Νέβιλ Μπλέικµορ παραδέχθηκε πως οι ελπίδες των αγοριών ναεπιβιώσουν ήτανµικρές. Εξήγησε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν είχαν σωσίβια στη βάρκα τους, έτσι αν είχε αναποδογυρίσει,θα κινδύνευαν από τηνεξάντληση προσπαθώντας να κρατηθούν από το σκαρί. Υπήρχε επίσης ο πολύ σοβαρός κίνδυνος των επιθέσεων από καρχαρίες.

Καθώς οι ελπίδες µειώνονταν, οι οµάδες διάσωσης άρχισαν να προετοιµάζουν τις οικογένειές των αγοριών ότι δεν θα τα ξανάβλεπαν. Μια θεία του Σάµου Πέρες είπε στο BBC ότι η οικογένεια είχε ήδη κάνει επικήδεια τελετή για το αγόρι και πως όλοι ήταν συντετριµµένοι πιστεύοντας πως είχε πνιγεί.
ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΩΜΑ
Ενα ψάρι που κατάφεραν να πιάσουν και ένας γλάρος που κατέβηκε στη βάρκα, η µόνη τους τροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου