"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Τα θύματα συνέλαβαν τους ληστές!

Βαρέθηκαν οι πολίτες να γίνονται κάθε τόσο στόχοι κακοποιών χωρίς να έχουν την παραμικρή προστασία από την Αστυνομία και αποφάσισαν να κάνουν εκείνοι την… δουλειά των αστυνομικών! Σε δύο περιπτώσεις, στην Κω και την Κρήτη, οι δράστες τα βρήκαν σκούρα με τα θύματά τους και κατέληξαν στα κρατητήρια.
    
Στο Μαστιχάρι της Κω, ένας 24χρονος αλλοδαπός που κατοικεί μόνιμα στο νησί εισέβαλε σε ένα μίνι μάρκετ και απείλησε με πιστόλι την 38χρονη ιδιοκτήτρια ζητώντας της να του δώσει τις εισπράξεις από το ταμείο… Παρά το γεγονός ότι μαζί της ήταν η ανήλικη κόρη της, η ιδιοκτήτρια αντέδρασε ψύχραιμα. Άρπαξε ένα… στιλιάρι και επιτέθηκε στον δράστη που τα έχασε και τράπηκε σε φυγή! Λίγο αργότερα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και πάνω του βρέθηκαν το αεροβόλο πιστόλι, μια γεμιστήρα με οκτώ βλήματα από μόλυβδο, πέντε αμπούλες και ένα κουτί με 483 μολύβδινα βήματα. Ο νεαρός, που έμενε παράνομα στη χώρα, ισχυρίστηκε ότι κατέφυγε στην ληστεία επειδή αντιμετώπιζε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και βρισκόταν σε απόγνωση.

Στην Αυγενική του Ηρακλείου Κρήτης, ο 41χρονος άνδρας που διέρρηξε ένα σπίτι και άρπαξε χρηματικό ποσό ύψους 250 ευρώ, τα βρήκε… μπαστούνια! Η 45χρονη ιδιοκτήτρια τον είδε και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, ενώ ο 47χρονος σύζυγός της άρχισε να αναζητά τον επίδοξο ληστή. Τον εντόπισε τελικά και τον ακινητοποίησε, για να τον παραδώσει λίγο αργότερα στους αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Μύρωνα που έφτασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου