"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Χάρρυ Κλυνν: «Η συμμορία Παπανδρέου χειρότερη από τους Τούρκους!»

Ο Χάρρυ Κλυνν δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίσει να μιλήσει προκαλεί… σεισμικές δονήσεις.  Ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης κάνει λόγο για εξευτελιστική σκλαβιά στην οποία έχει οδηγήσει το λαό η συμμορία – όπως την αποκαλεί - του Γιώργου Παπανδρέου και καλεί τους Έλληνες σε κοινωνικές εξεγέρσεις που δεν θα έχουν προηγούμενο. Αίσθηση προκαλούν και οι απόψεις του για τον Αντώνη Σαμαρά, τα κόμματα της αριστεράς, την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Πώς βλέπετε τα φετινά Χριστούγεννα;
Είναι τα πιο σημαδιακά για μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη που θα έρχεται και την οποία δεν υποπτεύεται καν ο ελληνικός λαός. Με τον καινούργιο χρόνο μπαίνουμε σε μια περίοδο εξευτελιστικής σκλαβιάς. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η συμμορία του, εθελοντικά, μας μετέτρεψαν σε δούλους.
Το που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση δεν μπορώ να προβλέψω, μπορώ όμως να πω με βεβαιότητα πως ο ελληνικός λαός, μπορεί να αργεί, αλλά δεν δέχεται τέτοιου είδους σκλαβιές. Προβλέπω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε κοινωνικές εκρήξεις που δεν φανταζόμαστε. Ο Έλληνας μηχανεύεται τρόπους για να επιβιώσει και θα επιβιώσει, παρά το ότι ζούμε τη χειρότερη δουλία της ιστορίας μας. Τα 400 χρόνια της Οθωμανικής σκλαβιάς θα είναι ένα ωραίο διάλειμμα διακοπών σε σχέση με αυτά που θα τραβήξει ο ελληνικός λαός, εάν δεν εξεγερθεί. Μόνο με την εξέγερση μπορεί να σωθεί ο λαός.

Εσείς τι θα προτείνατε να γίνει;
Εγώ το μόνο που θέλω να δω είναι να φεύγει από την Ελλάδα αυτή η συμμορία των μειοδοτών που λέγεται κυβέρνηση Παπανδρέου. Και όχι μόνο αυτοί. Οι πολιτικοί σε ποσοστό 95% είναι πουλημένα τομάρια. Ο Παπανδρέου είναι υπάλληλος των αμερικανών και του ΔΝΤ και δεν ξέρω πώς θα μπορέσει να διαφύγει. Βέβαια όλα έχουν ρυθμιστεί και η διαφυγή του, εάν γίνει η κοινωνική έκρηξη, είναι δεδομένη, αλλά να δούμε τι θα γίνει με αυτούς που θα αφήσει πίσω του γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι νταβατζήδες του Τύπου.

Για τον κ. Σαμαρά ποια είναι η γνώμη σας;
Ο Αντώνης Σαμαράς, είτε το θέλουμε, είτε όχι, είναι η μόνη ελπίδα, αλλά τα πράγματα δεν είναι παρήγορα. Έχει δυνατότητες και έχει και ένα στοιχείο που λείπει από τους άλλους πολιτικούς που είναι ο πατριωτισμός , όχι με την έννοια των εθνικουλτουριάρηδων, αλλά όπως τον εννοώ εγώ. Είναι γνωστό ότι δεν έχω καμία σχέση με τη ΝΔ. Είμαι ένας ανένταχτος αριστερός που ποτέ δεν είχα σχέση με τα δεξιά μορφώματα και ιδιαίτερα με αυτή τη φοβική δεξιά. Η ΝΔ προέρχεται από μια συντριβή η οποία δεν ξέρω αν της άξιζε 100%. Γεγονός, πάντως, είναι ότι η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν μια από τις πλέον αποτυχημένες. Μπορεί ο Κώστας Καραμανλής να ήταν ένας άνθρωπος καλών προθέσεων, αλλά δυστυχώς οι καλές προθέσεις δεν αρκούν. Δημιούργησε γύρω του ένα περιβάλλον μηδαμινής αξίας με τους Αλογοσκούφηδες και τους λοιπούς και ήταν φυσικό να έχει αυτή τη φθορά.

Πώς σχολιάζεται τη δήλωση του κ. Πάγκαλου περί κοπριτών;
Ο κ. Πάγκαλος καλά τα είπε επειδή ο ίδιος, ως κοπρίτης, ξέρει πολύ καλά τους κοπρίτες που διόρισε στο δημόσιο, οι οποίοι η μόνη δουλειά που κάνουν είναι να μην αφήνουν τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους. Και ο ίδιος στην ίδια κατηγορία ανήκει.

Σας στεναχωρούν οι εξελίξεις στην Αριστερά;
Η αριστερά αυτοφυλακίστηκε. Δεν είναι αρκετοί οι ευσεβείς πόθοι. Στην πολιτική πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα ακριβώς όπως προδιαγράφονται και όχι ακριβώς όπως είναι. Αυτό δεν μπόρεσε να το δει η Αριστερά. Σήμερα βλέπουμε τον εξευτελισμό της στο πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη, ενός γηρασμένου και λεξιλάγνου πολιτικού που θέλει να αρθρώσει σύγχρονο πολιτικό λόγο. Αυτό είναι μια αστειότητα που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει. Και φυσικά καταδεικνύει με σημαντικό τρόπο την ουσία της νεοαριστεράς που είναι χωρίς αρχές, χωρίς πλαίσιο, χωρίς ήθος και προπαντός χωρίς αξιοπρέπεια. Μέσα σε πέντε μήνες ξεφτιλίστηκαν και ο Κουβέλης και ο Αλαβάνος.

Την ίδια άποψη έχετε και για το ΚΚΕ;
Το ΚΚΕ έχει τις αρχές, έχει τη δυναμικότητα, έχει τα ερείσματα στο λαό. Αν μπορέσει να απαλλαγεί από την κηδεμονία των σκληροπυρηνικών σταλινικών που κάνουν το μεγαλύτερο κακό, τότε θα μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια σχετική ελπίδα. Η κ. Παπαρήγα και οι άνθρωποι αυτοί είναι εχθροί του κόμματος και το αποκλείουν από τις εξελίξεις.

Την κίνηση της κ. Μπακογιάννη να ιδρύσει το δικό της κόμμα πώς την κρίνετε;
Τα αστεία θα τα λέω μόνο εγώ! (γελάει). Είναι μια αστειότητα που δεν αξίζει καν να τη συζητάμε. Η Κ. Μπακογιάννη δεν έχει τις δυνατότητες. Δεν μπορεί να σκεφτεί πολιτικά γιατί δεν είναι πολιτικό ον, είναι οικογενειακό ον. Δεν αξίζει τον κόπο να συζητάμε γι΄ αυτό.

Η πορεία του κ. Καρατζαφέρη πώς σας φαίνεται;
Μας τελείωσε. Ο λαϊκισμός κάποτε τελειώνει. Η πολιτική του καφενείου δεν έχει μέλλον. Απλά εντυπωσιάζει μέχρις ενός σημείου. Δεν είναι σοβαρή περίπτωση.


Ράνια Καρατζαφέρη

5 σχόλια:

  1. ναι καλα ! ! !
    θελουμε και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο . . .σιγα. . .
    τωρα φωναζουμε και "κοπτομεθα"υπερ λαου;;;
    που ειμαστε οταν γινονταν διορισμοι επι διορισμων ;;που ειμαστε οταν κλεινανε τα εργοστασια και αρχιζε η παραγωγη δημοσιων υπαλληλων ;;;
    οταν στις πολεις μας οι δημοτικες επιχειρησεις αρχισαν να γιγαντωνονται σαν λερναιες υδρες που ειμαστε ;;
    οταν οι -ελληνες- αρχισαν να σηκωνουν τις μυτες ψηλα που ειμαστε τοτε ;;;
    οταν τα δανεια του παπαντρεα κατρακυλαγανε στους δρομους , οταν γεμισαμε μπαρακια που ειμαστε ;;;
    χαρυ κλιν ! οταν ο τελευταιος των τελευταιων αγοραζε σπιταρωνα με δανειο και εβαζε διακοσμητη να του το φτιαξει , οταν τα μπουζουκομαγαζα γινονταν πιττα , οταν η καθε ξεφτελισμενη ελληνιδα επρεπε ναχει γυναικα να της καθαριζει το σπιτι που ησουν ;;;
    αυτα τα ειπαμε τα ξαναπαμε και αναγκαστικα θα τα ξαναλεμε , θα τα επαναλαμβανουμε .
    εγω με την ευθυνη του λογου μου , λεω καλα παθαμε , και να παθουμε κι αλλα κι αλλα .
    ο εξυπνος λαος ειναι ταπεινος , εργατικος , και εχει ματια παντου .
    μας πεταξαν κουτοχορτο και το φαγαμε με βουλιμια . γιατι φωναζουμε τωρα ;;
    ΚΑΛΩΣ ΕΠΑΘΑΜΕ
    η αχαριστια μας δεν ειναι μονο που παραγαμε ενα και ξοδευαμε δεκα , η αχαριστια μας ειναι πως τωρα ζηταμε και τα ρεστα , για αυτα που εμεις καναμε
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ
    γιατι . αντε καλα . αυτο που εγινε εγινε
    μπορουσαμε να πουμε οτι κατι μας εκλεισε τα ματια , κατι μας κοιμισε και δεν ξεραμε τι καναμε .
    ΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ;;;;
    μπογιαντζης στον ΟΣΕ επαιρνε δυομισι χιλιαρικα τον μηνα , δεν εργαζονταν ποτε του ( και γελαγε μ αυτο ) και ελεγε οτι δεν του φτανουν . ας μην αρχισουμε τις ιστοριες της καφριλας και δε θαχουν τελειωμο .
    μικρανθρωποι ουραγοι του καθ ενος που πεταει ψιχουλα (κοινως κυνες ) εχουμε και το θρασος να ζηταμε τα ρεστα . . .για δες . . .η ξετσιπωσια μας που εφτασε
    και βγηκε προχθες ο σαρκοζι , και ελεγε στους γαλλους - κοιταχτε που καταντησαν αυτοι που ξοδευαν πολυ περισσοτερα απο αυτα που παρηγαγαν . και ελατε και πεστε μου οτι εχει αδικο .
    χαρυ κλιν ,
    σεβασου λιγο αυτους τους οποιους επικαλεισαι προγονους σου
    και για να τελειωνουμε με αυτα , το πρωτο που πρεπει να κανεις εσυ ειναι να σταματησεις τετοιου ειδους δημοσιευσεις , και να αρχισεις να καλεις τους Ελληνες σε αγωνα .
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ν αρχισουμε να ζηταμε τα ρεστα απ τον καθενα που επιβουλευεται ολους εμας , κι οχι απο αυτους που μας λενε την αληθεια .
    αν ειμαστε στ αληθεια απογονοι του Πλατωνα του Αριστοτελη , δεν πρεπει να τους μοιαζουμε λιγο ;;;
    στο δεκα τοις εκατο να τους μοιαζαμε ,, θαπρεπε ναμαστε οι πρωτοι των πρωτων .
    ποτέ δεν ειναι αργα
    ας πιασουμε το τιμονι να αλλαξουμε ροτα . κολλησαμε και δεν παιρνει αλλο .
    σταματησαμε να παραγουμε , γεμισαμε ξενους ,δεν νοιαζομαστε για τον τοπο μας . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! ! !
    μαλακες ξυπνηστε ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πριν λιγο , εβλεπα στο youtybe τον Πλευρη που διαβαζε κομματια του ταλμουδ των εβραιων ,παρεα με τον Παπατσακαλο . ξερετε πως μας αποκαλουν οι εβραιοι ;;; το ξερετε . ξερετε πως μας βλεπουν οι εβραιοι μεσα στο ταλμουδ τους ;;;
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ !!!!!!!!!!
    .................

    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ;;;;;;;;;;;;;
    αυτοι απο το 45 και μετα φτιαξανε ολοκληρο κρατος , δυναμωσαν , ελεγχουν ολο τον κοσμο , και μας δουλευουν ολους ψιλο γαζι.
    εμεις οι απογονοι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ τι κανουμε να υπερασπιστουμε βωμους και εστιες ;;;;
    κουνηθειτε και ξυπνηστε .
    ουτε εβραιοι μας φταινε ουτε κανεις αλλος . η στενοκεφαλια μας φταιει .
    ακομη ουτε ο παπαντρεας φταιει κατ εμε , ουτε ο μικρονους γυιος του , ουτε καραμαλης ουτε σημιτης ,ουτε κανεις αλλος εμεις φταιμε που καθε φορα τσιμπαμε το δολωμα και δεν ξυπναμε .

    το πρωτο βημα ειναι να αρχισουμε να τρωμε μελανα ζωμο , και το επομενο ν αρχισουμε να γυμναζομαστε οχι στα γυμναστηρια , αλλα στο χωμα στα χωραφια . μετα εχουμε να πεταξουμε απ τα σπιτια μας οτι δε χρειαζεται , και στη θεση τους να φτιαξουμε βιβλιοθηκες που θα τις γεμισουμε προγονους και ν αρχισουμε το διαβασμα με οτι καταφερε να σωθει μεχρις εδω .
    ναι
    ποτε δεν ειν αργα , αλλα θελει αγωνα .
    ο τεμπελικος νους σκεφτεται πολλα για να μη κινησει το σωμα . ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ .
    χαρη , ωραια τα λες , αλλα ο ευκολος λογος , ο ευκολος δρομος δεν ειναι της αρετης .
    και αυτα που λες χαρη , δεν ζητανε απ τον Ελληνα ν αλλαξει κατι .
    Η ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ .
    κι οταν θα ξαναγινουμε Ελληνες , τοτε ολοι θα κανουν στο πλαι και θα μας αφησουν ησυχους .Γιατι ξερουν πολυ καλα οτι με τον Ελληνα δεν τα βαζει κανεις
    ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩ.ΠΩ.ΠΩ!!
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ 1957
    ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ..
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΤΑΣΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΟΥΣ, ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ....ΕΩΣ ΤΕΛΕΙΟ....
    ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ...
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χα χα
    φυσικα και δεν ειναι ολοι το ιδιο διεφθαρμενοι .
    σκεψου , ο γιατρος που παιρνει το φακελακι απο τον αμοιρο ασθενη , να ειναι το ιδιο διεφθαρμενος με αυτον .
    ή ο δικαστης να ειναι το ιδιο διεφθαρμενος με τον αθωο που καταδικαζει
    χα χα
    οχι βεβαια .
    με υπολογισμους προχειρους που εκανα , η διαφθορα ειναι μονο στο 85% .
    περιλαμβανω εδω διεφθαρμενους , αλλα και προθυμους να διαφθαρουν αν τους δοθει η ευκαιρια .
    και κατι αλλο
    σχεδια εξυφαινονται εναντιον μας , αλλα ειναι σαν το τσιπακι του αντιχριστου . με το ζορι δε στο φορανε . μπορει να σε βασανισουνε , αλλα αν δεν συναινεσεις εστω και με ασκηση βιας , δε θα το κανουνε ποτέ .
    τα σχεδια συνομωσιας , πετυχαινουν επειδη εχουμε παθη και τσιμπαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΦΟΙΝΙΚΑ 1959 ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ....ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ.
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑ ΖΕΙ ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή