"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

«Δεν θα ξεφύγεις από τον Θεό…»


Το "God's Gonna Cut You Down", γνωστό και ως "Run On " και "Run On for a Long Time", είναι ένα αμερικάνικο παραδοσιακό folk – θρησκευτικό τραγούδι που έχουν ηχογραφήσει και έχουν τροποποιήσει πολλοί καλλιτέχνες από διάφορα είδη μουσικής (country, folk, gospel μέχρι και techno).
Οι στίχοι αποτελούν μια προειδοποίηση προς τους (αμετανόητους) αμαρτωλούς ότι όσο και αν προσπαθούν σκληρά, στο τέλος δεν θα αποφύγουν την Κρίση του Θεού. Ο Θεός λέει στον αφηγητή του τραγουδιού να πάει να πει στο ψεύτη με την μεγάλη γλώσσα, στον τύπο της νύχτας, στον περιπλανώμενο, στον χαρτοπαίκτη και στον συκοφάντη ότι ο Θεός θα τους κόψει όλους».
“Go tell that long tongue liar,
go and tell that midnight rider,
tell the rambler, the gambler, the back biter,
tell 'em that God's gonna cut 'em down.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ την δυνατή εκτέλεση που  είναι και η τελευταία, του Tom Jones στο άλμπουμ του (2010), ‘Praise & Blame’.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου