"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΜΚΟ: Μη κυβερνητικές οργανώσεις

mkoΜετά από μακράς διάρκειας ανεξέλεγκτη διαχειριστική δραστηριότητα εκατοντάδων ΜΚΟ αποφάσισε κάποιος εισαγγελέας - μετά από δημοσίευμα πρωινής εφημερίδας - να διερευνήσει πού και πώς διατίθενται τα εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ των φορολογουμένων πολιτών με τα οποία ο Υπουργός των Εξωτερικών και άλλοι κρατικοί και κομματικοί αξιωματούχοι χρηματοδοτούν τις πολυποίκιλες ΜΚΟ τις οποίες ιδρύουν διάφορα κομματικά στελέχη και προστατευόμενοι των κομματικών ελίτ που λυμαίνονται στην χώρα.
Επειδή γεννώνται πολλές αμφιβολίες αν η εισαγγελική έρευνα θα καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα από τα οποία να δικαιολογούνται κυρώσεις ή τουλάχιστον αφαίρεση αδειών ΜΚΟ θα ήτο σκόπιμο να δώσουμε μερικές πληροφορίες για την συγκρότηση και την δραστηριότητα αυτών των περίεργων οργανώσεων.
Και κατ’ αρχήν να σημειωθεί ότι η ΜΚΟ είναι ένα από τα τελευταία (1998) προϊόντα των λεγόμενων think tank - ήτοι των δεξαμενών σκέψεων των ΗΠΑ-  από τις οποίες προέκυψαν μεταξύ των άλλων τα επόμενα αξιοσημείωτα γεωπολιτικά (θα μπορούσαμε να τα ονομάσουμε δόγματα) προσχήματα πολεμικής ή άλλου τύπου επέμβασης της υπερδύναμης των ΗΠΑ στα εσωτερικά τρίτων χωρών σε όλο τον πλανήτη με άμεσο στόχο κατάκτηση ορυκτών ή φυσικών πόρων και κατασκευή στρατιωτικών βάσεων.
Τρομοκρατία χαρακτηρίζουμε κάποια χώρα ως εστία τρομοκρατίας και ετοιμαζόμαστε για επέμβαση περίπτωση Ιράν – Αφγανιστάν.

Καταπίεση μειονοτήτων για την οποία προκύπτει ο απίθανος κανόνας ότι είναι προτιμότερο να ικανοποιηθεί ένας μετανάστης παρά το σύνολο των πολιτών της κυριαρχούσης στην δεδομένη χώρα εθνικότητας. Περίπτωση «δίωξης» Αλβανών Κατσαπλιάδων και εμπόρων ανθρωπίνων οργάνων από τους Ορθόδοξους Χριστιανούς Σέρβους για την οποία έγινε ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας.
Μια άλλη παράμετρος: Κατασκευή  πυρηνικών ή χημικών όπλων περίπτωση Ιράκ, Ιράν, Κορέα. Διορισμός Αμερικανών μεσολαβητών σε διεθνείς διενέξεις οι οποίοι έχουν ειδικευθεί στο να οδηγούν σε αδιέξοδο  την διαπραγμάτευση και προετοιμάζουν επέμβαση της αεροπορίας ή των πεζοναυτών των ΗΠΑ. Περίπτωση Χολμπρούκ ο οποίος ενώ υπέγραφε διάφορες συμφωνίες με τον Μιλόσεβιτς στο τέλος τον συνέλαβε και τον εξόντωσαν στην φυλακή στην Χάγη.
Ένα ανάλογο προϊόν κάποιας δεξαμενής σκέψης των ΗΠΑ είναι και οι ΜΚΟ οι οποίες δημιουργούνται κατά προτίμηση σε χώρες των οποίων επιδιώκεται η αποσταθεροποίηση για την οποία εργάζονται οι ΜΚΟ πληρωνόμενες από την κυβέρνηση των χωρών των οποίων επιδιώκεται η αποσταθεροποίηση.
Παράδειγμα οι Ελληνικές ΜΚΟ οι οποίες ως επί το πλείστον είναι φιλότουρκες, φιλοσκοπιανές, αλβανικότερες των Αλβανών παραχαράκτες της ελληνικής ιστορίας και υπονομευτές πάσης εθνικής δραστηριότητας στην χώρα.
Και δύο λόγια για το πώς και ποιοι ιδρύουν ΜΚΟ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είσαι φίλος ή κολλητός ή προσκείμενος Υπουργού της παρούσης ή προηγούμενης κυβέρνησης.
Ανάλογος του βαθμού υποστήριξης από το ανωτάτου επιπέδου πολιτικό μέσο, είναι το ύψος και η συχνότητα χρηματοδοτήσεων των ΜΚΟ. Οσον αφορά το παρεχόμενο υπ’ αυτών έργων για την χώρα μας ή είναι περίπου μηδέν ή είναι αντεθνικής σκοπιμότητας. Και τέλος να προσθέσουμε οι ΜΚΟ όλου του κόσμου συνεργάζονται πιθανώς με κάποια ή κάποιες από τις χίλιες περίπου μυστικές οργανώσεις και Υπηρεσίες των ΗΠΑ. Είπατε τίποτα;
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου