"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Λιβύη: «Κατάπαυση του πυρός αν αποσυρθούν οι δυνάμεις του Καντάφι»



Το αίτημα των Ηνωμένων Εθνών για κατάπαυση του πυρός θα δεχθούν οι αντικαθεστωτικοί εάν ο Μουαμάρ Καντάφι αποσύρει τις δυνάμεις του από όλες τις πόλεις και επιτρέψει τη διεξαγωγή ειρηνικών διαδηλώσεων. Για 7 αμάχους νεκρούς από τις αεροπορικές επιδρομές έκανε λόγο το BBC.

Ο όρος των αντικαθεστωτικών για την εκεχειρία είναι η απόσυρση των κανταφικών δυνάμεων, τόνισε ο ηγέτης των ανταρτών Μουσταφά  Αμπντούλ-Τζαλίλ σε κοινή συνέντευξη Τύπου με απεσταλμένο του ΟΗΕ στη Βεγγάζη, Αμπντελιλάχ Αλ-Κατίμπ.

Κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου, ο Αμπντούλ-Τζαλίλ τόνισε ότι ο όρος των αντικαθεστωτικών για κατάπαυση του πυρός είναι «να αποσυρθούν οι ταξιαρχίες και οι δυνάμεις του Καντάφι εντός και εκτός των λιβυκών πόλεων για να δοθεί ελευθερία στο λιβυκό λαό να επιλέξει.

Βομβαρδίζουν τη Μισράτα

Στο μεταξύ, σφοδρή επίθεση με πυρά πυροβολικού και τανκ εξαπέλυσαν σήμερα στη Μισράτα οι δυνάμεις του Μουαμάρ Καντάφι. Σύμφωνα με εκπρόσωπο των εξεγερμένων, τα στρατεύματα του Καντάφι χτύπησαν καταστήματα και σπίτια στο κέντρο της πόλης.

Πάντως, σύμφωνα με γιατρό που επικαλείται το BBC, από τις αεροπορικές επιδρομές σκοτώθηκαν επτά άμαχοι, μεταξύ των οποίων και παιδιά, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 25, κοντά στις πόλη Μπρέγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου