"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!

  
163740971
Ο Λευκός Οίκος, δημοσίευσε, σήμερα, το πιστοποιητικό γέννησης του προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, για να θέσει τέλος στις ερωτήσεις σχετικά με τον τόπο γέννησης του.

Η διοίκηση του Λευκού Οίκου δήλωσε πως είναι «θετική απόδειξη» ότι ο πρόεδρος γεννήθηκε στη Χαβάη.

Το πιστοποιητικό αναφέρει ότι ο Ομπάμα γεννήθηκε από Αμερικανίδα μητέρα και Κενυάτη πατέρα. Ως γενέτειρά του, εμφανίζεται η Χονολουλού της Χαβάης, και ημερομηνία είναι η 4η Αυγούστου του 1961.

Το νοσοκομείο είναι το Kapiolani.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ, ένα άτομο μπορεί να γίνει πρόεδρος, της χώρας, μόνον εφόσον αυτός ή αυτή είναι γεννημένος στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τα εδάφη της.

Μια σύντομη μορφή του πιστοποιητικού γέννησης, του Ομπάμα, δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στην προεκλογική του εκστρατεία, το 2008, αλλά η καταγωγή του έχει επανειλημμένα αμφισβητηθεί, ειδικά από τον Ντόναλντο Τραμπ.

"Δεν πρόκειται να λύσουμε τα προβλήματά μας, αν αποσπούμε την προσοχή του κόσμου, σαν τους κράχτες του καρναβαλιού. Πρέπει να σοβαρευτούμε. Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω", τόνισε ο Ομπάμα.

liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου