"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Λουκασένκο: «Ηλίθιος, άχρηστος και βόδι ο Μπαρόζο»


Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο
Επίθεση χωρίς προηγούμενο κατά του επικεφαλής της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο.

«Όταν είσαι ηλίθιος, είσαι ηλίθιος. Αυτοί είναι άχρηστοι. Για αυτό δεν έχω τίποτα να πω για αυτούς τους Μπαρόζους, αυτούς τους αποβλακωμένους, αυτά τα βόδια» δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας.

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας ρωτήθηκε για τις πιέσεις που άσκησε ο πρόεδρος της Κομισιόν και πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας στην Ουκρανία, ώστε ο Λουκασένκο να μην προσκληθεί στη διάσκεψη των δωρητών για το Τσερνόμπιλ και στις τελετές που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την καταστροφή. «Ρωτήστε τον πρόεδρο της Ουκρανίας γιατί ο πρόεδρος της Λευκορωσίας δεν παρίσταται. Ρωτήστε τους. Δυστυχώς, η σημερινή ηγεσία της Ουκρανίας είναι απαίσια», τόνισε.

«Όσον αφορά τους αποβλακωμένους όπως τον Μπαρόζο- γιατί υπήρξαν κατά καιρούς ορισμένοι Μπαρόζο στην Πορτογαλία- αλλά αποδεσμεύθηκε από εκεί και του δόθηκε μια θέση εργασίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή...Εγώ δε δίνω πραγματική προσοχή στους παραλογισμούς των ευρωπαίων υπαλλήλων» πρόσθεσε.

Οι σχέσεις ΕΕ - Λευκορωσίας διαταράχθηκαν το Δεκέμβριο ύστερα από τις εκλογές κατά τις οποίες αναδείχτηκε νικητής ο Λουκασένκο. Δυτικοί παρατηρητές κατήγγειλαν πως το αποτέλεσμα έχει παραποιηθεί και πως η καταστολή της αντιπολίτευσης δεν είχε προηγούμενο.
Ο Λουκασένκο βρίσκεται στην εξουσία εδώ και 16 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου