"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Ιερή» ανακωχή για την Κερατέα


Εικόνες συγκρούσεων στη Λ.Λαυρίου
Συμβιβαστική λύση στο πρόβλημα της Κερατέας φαίνεται πως βρήκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο Μητροπολίτης Μεσογέας και Λαυρεωτικής  Νικόλαος και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Κώστας Λεβαντής, οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα στην Κατεχάκη.

Οι τρεις πλευρές συμφώνησαν στην αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων με ταυτόχρονη αποχώρηση των κατοίκων από τα μπλόκα της Κερατέας.

Η συνάντηση ορίστηκε έπειτα από πρωτοβουλία του μητροπολίτη, προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες για την εκτόνωση της κατάστασης, πράγμα που έγινε τελικά.
Ανακοινώθηκε, επίσης, συνάντηση την Πέμπτη του Πάσχα, της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνας Μπιρμπίλη με τους φορείς της περιοχής της Κερατέας.
Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν υπήρξε συμφωνία μεταξύ του δήμου Λαυρεωτικής και της πολιτείας για την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων, των μηχανημάτων και των κατοίκων, η οποία ωστόσο ποτέ δεν εφαρμόστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου