"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Δημοφιλής τραγουδίστρια κακοποιεί την κόρη της!

Δύσκολες ώρες περνάει γνωστή τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα μετά την έντονη διαμάχη με τη μονάκριβη κόρη της, η οποία έφυγε από το σπίτι και μέχρι στιγμής αρνείται να επιστρέψει.
Η διαμάχη μεταξύ μητέρας και κόρης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, αφού η γνωστή τραγουδίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον, χειροδικεί βάναυσα πάνω στην έφηβη κόρη της. Αρκετό καιρό τώρα, η νεαρή μαθήτρια απειλεί τη μητέρα της, αλλά και το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον ότι αν δεν αλλάξει τακτική απέναντί της, δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα.
Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, η έφηβη παραπονιόταν στις παρέες της για την έντονη νυχτερινή ζωή της μητέρας της και την άστατη συμπεριφορά της, ενώ συχνά φαινόταν απογοητευμένη από τη σχέση της μαζί της.
Η νεαρή μαθήτρια μάλιστα έκρυβε στο σχολείο της για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι ήταν η κόρη της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδας και σε ένα πρόσφατο ξέσπασμά της στο φιλικό της περιβάλλον μίλησε για το δράμα που περνά και για την σχέση της με τη μητέρα της.
Η γνωστή τραγουδίστρια, που αποφάσισε να δοκιμαστεί και σε άλλα πράγματα πέρα από το τραγούδι, φαίνεται να έχει παραμελήσει την κόρη της αντιδρώντας βάναυσα κάθε φορά που η νεαρή μαθήτρια... ζητιανεύει την προσοχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου