"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Διπλή τραγωδία πριν την Ανάσταση

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από τον θάνατο δύο ανδρών 39 και 30 ετών αντίστοιχα, από την περιοχή Μανδρικό, από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού τον οποίο ετοίμαζαν για να πυροδοτήσουν την Ανάσταση.

Διπλή τραγωδία πριν την Ανάσταση
Πρόκειται για έναν 39χρονο, αγρότη και έναν 30χρονο χειριστή βαρέων μηχανημάτων, οι οποίοι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας και οι ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που έφθασαν επιτόπου, βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Το δυστύχημα, που συγκλονίζει το νησί των Ιπποτών, σημειώθηκε στις 18.40 το απόγευμα στην αποθήκη ισόγειας οικοδομής του 39χρονου.

Από την έκρηξη, αναστατώθηκε ολόκληρο το χωριό και οι πρώτοι κάτοικοι που έφθασαν επιτόπου, υπέστησαν σοκ, όταν αντίκρισαν διαμελισμένους τους δύο άτυχους άνδρες.

Σημειώνεται ότι στη Ρόδο, στην Κάλυμνο και σε όλα σχεδόν τα νησιά της Δωδεκανήσου, κάθε χρόνο στην διάρκεια της μεγάλης εβδομάδας κυριαρχεί το έθιμο της ρίψης αυτοσχέδιων βεγγαλικών και κροτίδων ακόμη και δυναμίτιδας, το οποίο κορυφώνεται το βράδυ της Ανάστασης.

Ένα έθιμο το οποίο έχει κοστίσει τα τελευταία είκοσι χρόνια πολλούς τραυματισμούς αλλά και ανθρώπινες ζωές.
Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Μαρτίου, τέσσερα άτομα είχαν τραυματιστεί σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Αγία Τριάδα Καλαμάτας, όταν εξερράγησαν αυτοσχέδιες κροτίδες. Όπως έγινε γνωστό, τις κροτίδες θα τις χρησιμοποιούσαν την ημέρα του Πάσχα, σύμφωνα με το έθιμο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου