"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Απαγορευμένη ζώνη γύρω από τη Φουκουσίμα

Νέα εντολή εκκένωσης της περιοχής που βρίσκεται σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα έδωσε η ιαπωνική κυβέρνηση. Η συγκεκριμένη περιοχή θα μετατραπεί σε απαγορευμένη ζώνες, καθώς οι αρχές εντόπισαν τουλάχιστον 60 οικογένειες που επέστρεψαν στα σπίτια τους, παρά τον αυξημένο κίνδυνο ραδιενέργειας.
Η αστυνομία που επιθεώρησε πολλές χιλιάδες σπίτια στην περιοχή κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο εντόπισε τουλάχιστον 60 οικογένειες που εξακολουθούσαν να ζουν εκεί. Στην αρχή της κρίσης η ιαπωνική κυβέρνηση είχε ζητήσει από τους κατοίκους που ζούσαν στην περιοχή σε μια ακτίνα 20 χιλιομέτρων από τον πυρηνικό σταθμό να την εγκαταλείψουν, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε δοθεί τυπική εντολή εκκένωσης της περιοχής. Μάλιστα αρκετοί από τους κατοίκους που απομακρύνθηκαν έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους για να πάρουν κάποια από τα πράγματά τους, αψηφώντας τους κινδύνους από τη ραδιενέργεια.
Κατά την επίσκεψή του στην περιοχή χθες, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε την εν λόγω απόφαση, τονίζοντας ότι η απαγόρευση, θα ισχύσει από το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή και έχει στόχο τον αποτελεσματικό έλεγχο της συγκεκριμένης ζώνης. Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιούκιο Εντάνο δήλωσε στους δημοσιογράφους πως όσοι εισέρχονται στην απαγορευμένη ζώνη θα βρίσκονται υπό κυβερνητική επιτήρηση.
Εν τω μεταξύ η Tepco, ανακοίνωσε ότι ς θα χρειαστούν περίπου τρεις μήνες για να αρχίσουν να μειώνονται τα επίπεδα ραδιενέργειας και άλλοι έξι με εννιά για να ολοκληρωθεί η ψύξη των αντιδραστήρων.
Τα θύματα από τον σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου ξεπερνούν τις 27.500. Περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί, ενώ χιλιάδες παραμένουν αγνοούμενοι. Σύμφωνα με την ιαπωνική αστυνομία οι περισσότεροι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ήταν ηλικιωμένοι άνω τον 60 ετών, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό των θυμάτων έχασε τη ζωή του από πνιγμό. Την ίδια στιγμή τουλάχιστον 130.000 άνθρωποι εξακολουθούν να διαμένουν σε καταυλισμούς και καταφύγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου