"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


«Ο Θεός» επάνω στα ποδοσφαιρικά παπούτσια

Ενώ, πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, θέλουν να βλέπουν τον 25χρονο Βραζιλιάνο παίκτη της Εθνικής Βραζιλίας σαν είδωλο, ο Κακά είναι μεγάλο υπόδειγμα για τον Ιησού Χριστό. Το πιο αγαπημένο χωρίο της Αγίας Γραφής βρίσκεται στην Επιστολή προς Φιλιππησίους 4/13, που λέει: «Όλα τα μπορώ, διαμέσου του Χριστού που με ενδυναμώνει». Πιο πετυχημένο εδάφιο απ ΄ αυτό, για την περίπτωση του χριστιανού σταρ, δύσκολα θα μπορούσε να υπάρξει. Επειδή, το ότι σήμερα μπορεί και παίζει ποδόσφαιρο δεν είναι με κανέναν τρόπο αυτονόητο. Το έτος 2000, καθώς έκανε μια βουτιά σε μια άβαθη πισίνα, έσπασε τον τράχηλό του, αλλά και η σπονδυλική του στήλη υπέστη πολλά κατάγματα. Και ενώ οι γιατροί έλεγαν ότι είχε μεγάλη τύχη, το ότι μπορούσε να περπατάει, η οικογένεια του μιλούσε για προστασία Θεού. Σήμερα, ο ίδιος, ύστερα από κάθε ένα γκολ που βάζει, ευχαριστεί γι’ αυτό τον Θεό, που τότε τον είχε φυλάξει από μια πρόωρη διακοπή της καριέρας του. Ακόμα και σε άλλες ευκαιρίες διακρίνεται στο γήπεδο ο 25χρονος ποδοσφαιριστής. Κάτω από την φανέλα του, φοράει ένα άλλο φανελάκι, με την επιγραφή «Ανήκω στον Ιησού» («I belong to Jesus») και, ύστερα από κάθε επιτυχία του, το δείχνει στους θεατές. Επάνω στα ποδοσφαιρικά του παπούτσια προεξέχει μία επιγραφή, «Ο Θεός είναι πιστός». Ακόμα και σε περιπτώσεις ευθύτητας μέσα στο παιχνίδι καθρεφτίζεται κάθε φορά η Χριστιανική συμπεριφορά του Κακά. Σε περισσότερα από 140 παιχνίδια με την AC Milan, της Ιταλικής Λίγκα, της Α’ κατηγορίας, εισέπραξε μονάχα τέσσερις κίτρινες κάρτες.


Τι έγινε κατά την ώρα του βαπτίσματος;

Η Χριστιανική του ζωή, ως Χριστιανού, του Βραζιλιάνου- που προέρχεται από Χριστιανικό σπίτι- ξεκίνησε όταν ήταν 12 χρονών. «Όταν το 1994 βαφτίστηκα, έγινε κάτι υπερφυσικό» έλεγε ο ίδιος σε συνέντευξη με την Οργάνωση «Χριστιανοί Αθλητές». ‘Ύστερα από την εμπειρία αυτή άρχισε να γνωρίζει βαθύτερα τον Θεό. Επτά χρόνια αργότερα γνώρισε τη σημερινή σύζυγό του, την Καρολίνα. Εκείνος ήταν 19 και εκείνη 15. Για τον Κακά αυτό σήμαινε να περιμένει. Το 2002 άλλαξε ομάδα, από την FC Sao Paolo, στην ιταλική FC Milan. Η Καρολίνα τότε δεν μπορούσε να πάει μαζί του, επειδή ήταν πολύ νέα. Μόλις τρία χρόνια αργότερα, πριν από τα Χριστούγεννα, έκαναν τελικά τον γάμο τους σε μία Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία στο Σαν Πάολο. Το γεγονός ότι σήμερα και οι δυο τους –όπως λέει ο ίδιος- απολαμβάνουν μια όμορφη ζωή, το οφείλουν στο ότι, πριν από τον γάμο, ζούσαν μια ζωή εγκράτειας. «Και βέβαια η επιθυμία υπήρχε, αλλά και οι δυο βάζαμε φρένο στον εαυτό μας», έλεγε προς το περιοδικό «Vanity Fair». Σύμφωνα δε με μια έρευνα, ο πολύ όμορφος ποδοσφαιριστής φροντίζει, να παραμερίζει τους πειρασμούς . Έτσι, τα βράδια βγαίνει πολύ σπάνια, «το πολύ σε γιορταστικές εκδηλώσεις της AC Milan. Και τότε, παίρνω μαζί μου την γυναίκα μου». Πριν από τον γάμο –καθώς η Καρολίνα ζούσε στην Βραζιλία- είχαν συμφωνήσει να μην μένει έξω αργά, παρά το πολύ μέχρι τα μεσάνυχτα, και στην συνέχεια τηλεφωνιούνται.

Αργότερα θέλει να γίνει ποιμένας Εκκλησίας

Εδώ και έξι σχεδόν χρόνια, ο Κακά παίζει, επίσης, και στην Εθνική Βραζιλίας. Σήμερα, στην ποδοσφαιρική αγορά η αξία του ανέρχεται σε 70 εκατομμύρια Ευρώ, πίσω από το Βραζιλιάνικο ταλέντο, τον Ροναλντίνιο, είναι ο δεύτερος σε αξία ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Μέχρι το 2011 θέλει να παίζει ακόμα στην AC Milan. Εντούτοις, ήδη, για μετά την καριέρα του, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει σταθερά σχέδια: «Θα ήθελα ευχαρίστως να γίνω ποιμένας μιας Ευαγγελικής Εκκλησίας». Πριν απ’ αυτό, όμως, περιμένουν το ποδοσφαιρικό αστέρι άλλες υποχρεώσεις: Θα γίνει πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου