"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ανοιχτά μέτωπα στη Λιβύη


Αιφνιδιαστική επίθεση έκαναν τα στρατεύματα του Καντάφι στην πόλη Αντζαμπίγια, όπως μεταδίδει το BBC.
Οι εξεγερμένοι τονίζουν πως έπειτα από 7 ώρες μάχες, κατάφεραν να αποκρούσουν την επίθεση, ωστόσο ιατρικές πηγές κάνουν λόγο για 8 νεκρούς εξεγερμένους.
Στα δυτικά της Μισράτα, οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ έχουν κατασρέψει 15 τανκ του στρατού του Καντάφι, ο οποίος έχει αναπτύσσεται εκεί.
Εξάλλου, το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε πως τα αεροσκάφη του έχουν καταστρέψει αποθήκες με πυρομαχικά του κυβερνητικού στρατού, ενώ από τις αεροπορικές επιδρομές του, έχουν καταστραφεί και δεξαμενές γύρω από την πόλη Μισράτα, όπως και στρατιωτικά οχήματα στη Μπρέγκα.
Πάντως, στρατιωτικές πηγές τονίζουν πως οι επιθέσεις του Καντάφι δεν έγιναν προκειμένου ο στρατός να πάρει την πόλη, αλλά για να παρενοχλήσουν τους εξεγερμένους, αφού οι επιχειρήσεις δεν εξαπλώθηκαν, αλλά περιορίστηκαν σε ρίψεις ρουκετών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου