"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Τουρκική πρόκληση σε αγώνες για παιδιά



Τουρκική πρόκληση στους Παγκόσμιους Αγώνες για παιδιά, που φιλοξενούνται στην Αγκυρα, αφού συμμετέχουν και ομάδες από τα κατεχόμενα της Κύπρου. Οι ελληνικές αποστολές, βόλει, πάλης και μπάντμιντον αποσύρθηκαν.   

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας βόλει: 

«Η ομοσπονδία βόλει, σε συνεννόηση με τη ΓΓΑ, αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα επίλεκτων κοριτσιών που ταξίδεψε στην Άγκυρα για το Kids Festival.

Ο λόγος είναι ότι διαπιστώθηκε πως σε άλλα αθλήματα της ευρύτερης διοργάνωσης που εντάσσεται και το τουρνουά βόλεϊ, συμμετέχουν αθλητές από τα κατεχόμενα της Κύπρου.

Η επίλεκτη ελληνική ομάδα αγωνίστηκε νωρίς το πρωί κόντρα στην Ολλανδία και στη συνέχεια αποσύρθηκε από τους αγώνες μετά τις επαφές της ελληνικής ομοσπονδίας με την Πολιτεία.Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει αύριο στην Αθήνα».

Στους αγώνες, είχαν προσκληθεί επίσης, οι ομοσπονδίες πάλης και μπάντμιντον, οι οποίες φυσικά  αποσύρθηκαν μόλις διαπίστωσαν τη συμμετοχή ομάδων από τα κατεχόμενα της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου