"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μέσα σε μια μέρα δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν την Αλαμπάμα των ΗΠΑ

Χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους τα κατεστραμμένα από την κακοκαιρία σπίτια


Οι καταιγίδες που σαρώνουν εδώ και αρκετές ημέρες μεγάλο τμήμα των ΗΠΑ. προκάλεσαν ς το θάνατο τουλάχιστον 128 ανθρώπων στην Αλαμπάμα κι άλλων 14 σε Μισσισίπι, Τζόρτζια και Τενεσί. Το σύνολο των νεκρών τις τελευταίες τρεις ημέρες ανέρχεται σε 144.

Μόνο χθες, τον αμερικανικό νότο έπληξαν 130 τυφώνες, ενώ από την περασμένη Παρασκευή, ο συνολικός τους αριθμός ξεπερνά τους 300.

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ εξέδωσε προειδοποίηση για αυξημένο κίνδυνο ανεμοστρόβιλων, χαλαζόπτωσης, ξαφνικών πλημμυρών και πτώσης κεραυνών σε ορισμένες περιοχές της Αλαμπάμα, της Τζόρτζια και του Μισισίπι, στο νότο της χώρας.

Συνολικά ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένεται να πλήξουν 21 αμερικανικές Πολιτείες, στη ζώνη από τις Μεγάλες Λίμνες μέχρι τον Κόλπο του Μεξικού και την ακτή του Ατλαντικού.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έδωσε σήμερα εντολή για τη χορήγηση έκτακτης βοήθειας στη νότια Πολιτεία Αλαμπάμα που πλήττεται από τη σφοδρή κακοκαιρία.

«Η πολιτειακή Υπηρεσία Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων επιβεβαιώνει ότι καταγράφηκαν την Τετάρτη 27 Απριλίου, 45 θάνατοι στην Αλαμπάμα εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων» δήλωσε η Γιάσαμι 'Ογκαστ, εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου