"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Αιματηρή διαδήλωση ενάντια στο κάψιμο του Κορανίου στο Αφγανιστάν


Τουλάχιστον 9 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 73 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν σε διαδήλωση στην Κανταχάρ ενάντια στην κίνηση Αμερικανού πάστορα να κάψει το Κοράνι.
Σύμφωνα με ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείο μεγάλο πλήθος διαδηλωτών συγκεντρώθηκε στα νότια προάστια της πόλης και προσπάθησε να φτάσει στο κέντρο.
Περισσότεροι από 1.000 Αφγανοί συμμετείχαν στη διαδήλωση διαμαρτυρόμενοι για το κάψιμο αντιτύπου του Κορανίου στις ΗΠΑ, μια ημέρα μετά την επίθεση σε γραφεία του ΟΗΕ στο βόρειο Αφγανιστάν που είχαν αποτέλεσμα το θάνατο επτά εργαζόμενων στον οργανισμό.
Εκατοντάδες Αφγανοί αστυνομικοί προσπάθησαν να εμποδίσουν τους διαδηλωτές, ειδικά τους νέους, να κατευθυνθούν προς την έδρα της διοίκησης της επαρχίας στο κέντρο της πόλης. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στο αέρα για να διαλύσουν το πλήθος.
Πυροβολισμοί συνεχίζουν να ακούγονται, ενώ η αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και των πεζών, ειδικά των δημοσιογράφων.
Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι στο Όσλο και την Στοκχόλμη ανάμεσα στους εργαζόμενους στον ΟΗΕ που βρήκαν τραγικό θάνατο την Παρασκευή στην πόλη Μαζαρ-ι-Σαρίφ είναι ένας 53χρονος Νορβηγός πιλότος και ένας 33χρονος Σουηδός δικηγόρος. Κατά την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών σκοτώθηκαν επίσης τέσσερις φρουροί ασφαλείας από το Νεπάλ και ένας ακόμα Δυτικός.
Στις 20 Μαρτίου ο Αμερικανός πάστορας Τέρι Τζόουνς έκαψε αντίτυπο του Κορανίου παρά τις υποσχέσεις του για το αντίθετο. 
Εν τω μεταξύ, ο κυβερνήτης της επαρχίας Κανταχάρ Ζαλμάι Αγιούμπι δήλωσε ότι "οι διαδηλώσεις σχεδιάστηκαν από τους ταλιμπάν για να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να προκαλέσουν ανασφάλεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου