"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κλάπηκε η φωτογραφική σας; δείτε πώς να τη βρείτε!

Αρκετές φωτογραφικές κάμερες έχουν χαθεί ή έχουν κλαπεί κιόλας, με μας να τις έχουμε αφήσει στο παρελθόν μιας και πιστεύουμε ότι πλέον δεν υπάρχει κάποια λύση για να βρεθούν πάλι. Κι όμως, μια ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί για αυτόν ακριβώς το σκοπό.
Αυτή δεν είναι άλλη από την stolencamerafinder.com. Το συγκεκριμένο site λειτουργεί προσθέτοντας είτε κάποια φωτογραφία που έχουμε τραβήξει από τη χαμένη μας φωτογραφική είτε το σειριακό κωδικό της φωτογραφικής. Τότε αυτό αναλαμβάνει να βρει το νέο κάτοχο της φωτογραφικής μας, μονάχα αν αυτός έχει ανεβάσει φωτογραφίες στο ίντερνετ.
Μία φωτογραφία αποθηκεύει πάντοτε κρυφές πληροφορίες της κάμερας από την οποία προέρχεται και οι οποίες ονομάζονται exif. Αν εμείς δώσουμε αυτές τις πληροφορίες στο site, τότε αυτό ψάχνει να τις ταιριάξει με άλλες πληροφορίες φωτογραφιών στο ίντερνετ. Οι φωτογραφίες που δίνετε, φυσικά και δεν αποθηκεύονται στο site, αλλά παίρνονται μόνο οι απαραίτητες πληροφορίες που αυτές δίνουν.
neolaia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου