"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Όλη η Ελλάδα Ψωμι-άδει




Στην Ελλάδα του ΔΝΤ, των απολύσεων, της ανέχειας, του υποθηκευμένου μέλλοντος, ποιο είναι το θέμα που «σηκώνουν» οι ταγοί της ενημέρωσης: Ο Ψωμιάδης… Σαπουνόπερα σε συνέχειες: η δίωξη, η απόφαση, το μέλλον του πολιτικού, η πιθανή έκπτωση και αντικατάσταση του, το ηθικό και  το νόμιμο, το νομικό και το ανθρώπινο. Τα ακούσαμε και τα είδαμε όλα.  Σπάνια ένα δημόσιο ζήτημα, γίνεται τόσα πενηνταράκια.
Οι λόγοι προφανείς:
1.       Αποπροσανατολισμός: ότι δεν αγγίζει την οικονομική κατάσταση είναι καλοδεχούμενο. Η δικαστική περιπέτεια και εμπλοκή ενός  τηλεοπτικού προσώπου, σαν τον Πανίκα, μοιάζει με θεόσταλτο δώρο για  τους opinion makers και τους «κλόουν των 8» που έγραφε χθες ο Aris A.
2.      Συντηρείται το περιβόητο όσο και αμφιλεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα» του ΠΑΣΟΚ. Την ίδια ώρα που στέλνει σε προκαταρκτική τον Άκη και μόνο αυτόν, θεωρεί ότι στριμώχνει τη ΝΔ: όποια απόφαση κι αν πάρει θα έχει κόστος, εκτιμούν οι «επικοινωνιολόγοι» του κυβερνώντος κόμματος.
3.      Περαιτέρω εκτιμούν ότι όποιοι συναντηθούν με τον Π. Ψωμιάδη τις επόμενες ημέρες, θα ταυτιστούν μαζί του στο υποσυνείδητο των πολιτών…
Θα πει κάποιος: δεν αποτελεί θέμα η τιμωρία σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος νυν Περιφερειάρχη; Ασφαλώς, αλλά στη σωστή του διάσταση. Αν και αυτό το αδίκημα για τους «καποδιστριακούς» άρχοντες έχει γίνει πιο κοινό και από το παράνομο παρκάρισμα.
Δεν είναι θέμα η μη είσπραξη προστίμων; Αναμφίβολα. Τη στιγμή όμως που τα 89.000 € που έγιναν 5.000 € της υπόθεσης Ψωμιάδη έχουν γίνει γνωστά στα πέρατα της οικουμένης, ψάχνω ανεπιτυχώς για παραπάνω στοιχεία σε μία άλλη περίπτωση, όπου ασκήθηκαν διώξεις σε 14 οικονομικούς επιθεωρητές: «Τα αδικήματα αφορούν κατά περίσταση κακουργηματική ψευδή βεβαίωση και ηθική αυτουργία σε αυτή. Υπενθυμίζεται ότι οι 14 κατηγορούμενοι πλέον φέρονται ότι προχώρησαν σε επανελέγχους επιχειρήσεων και διέγραψαν πρόστιμα ζημιώνοντας το δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Την υπόθεση ανέλαβε ειδικός ανακριτής».
Πόσα είναι τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ;
Είναι στο ίδιο νόμισμα με την υπόθεση Ψωμιάδη;
Για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη και τον Άκη τι λέτε ρε παίδες;
Με ενδιαφέρει αν μου δώσουν λάθος  ρέστα στο περίπτερο, αλλά αν μου πάρουν το αμάξι την ώρα που τα μετράω, είναι μεγαλύτερο πρόβλημα…
Λεπτομέρειες. O στόχος επετεύχθη. Όλη η Ελλάδα Ψωμι-άδει…
Μικρός Οδυσσέας
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου