"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Συζήτηση στη Βουλή για την πυρηνική ενέργεια ζητά ο Αλ. Τσίπρας

 
Την πραγματοποίηση ειδικής συζήτησης στο Κοινοβούλιο σχετικά με τους κινδύνους από την πυρηνική ενέργεια ζητά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.

Στην επιστολή, ο κ. Τσίπρας αναφέρεται στη συμπλήρωση 25 χρόνων από την πυρηνική καταστροφή στο Τσερνομπίλ (26 Απριλίου 1986), η οποία συμπίπτει με μια νέα μεγάλη πυρηνική τραγωδία που ζει η Ιαπωνία, 66 χρόνια μετά τα ολοκαυτώματα της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για το ζήτημα της ασφάλειας των πυρηνικών εργοστασίων.


Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται και στην κατάσταση στην περιοχή μας, επισημαίνοντας ότι μεγάλη είναι η ανησυχία και μέσα στον ελληνικό λαό, που εντείνεται από το γεγονός ότι πυρηνικά εργοστάσια λειτουργούν ήδη ή σχεδιάζονται στην ευρύτερη περιοχή μας, που είναι περιοχή διαρκών εντάσεων και υψηλής σεισμικότητας, όπου υπάρχουν και πυρηνικά όπλα και είναι ορατός ο κίνδυνος διασποράς τους.
.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου