"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Μεϊμαράκης: να διερευνηθεί ο ρόλος Καρατζαφέρη



Πρέπει να διερευνηθεί και η περίοδος Παπαντωνίου και η περίοδος Βενιζέλου και ο ρόλος Καρατζαφέρη, δήλωσε σήμερα στο Real FM ο πρώην υπουργός Άμυνας Βαγγέλης ΜεΪμαράκης, αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Δεν γίνεται οι νονοί και τα λαμόγια να κυριαρχούν και οι έντιμοι να μη τους αντιμετωπίζουν, πρίσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος στην χθεσινή αποκάλυψη από τον ίδιο για τις πιέσεις που του ασκούντο να παραλάβει τα υποβρύχια που έγερναν.
Για τον ρόλο του κ. Καρατζαφέρη είπε: Σε ερώτηση που μου κατέθεσε ο ΛΑΟΣ, όταν ήμουν Υπουργός λέει ότι «όπως λέει η Γερμανική πλευρά τα υποβρύχια εξετάστηκαν στη Μαύρη Θάλασσα κρίθηκαν αξιόπλοα. Πότε θα προχωρήσετε στην παραλαβή;» Αυτό και μόνο δείχνει ότι μεταφέρουν τη γερμανική άποψη την οποία ξέρουν εκ των προτέρων. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Δεν μπορεί πρόεδρος κόμματος τόσο μικρού ποσοστού να έχει αυτή τη δυσανάλογη μεταχείριση, να λέει ότι θέλει και μετά να χαζογελάμε. Τελείωσε αυτό, είπε ακόμα ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: Συμβάλλει στη διερεύνηση της αλήθειας η αποχώρηση του κ. Καρατζαφέρη; Πότε έχει δίκιο ο κ. Καρατζαφέρης, όταν έκανε κριτική στη Ν.Δ., γιατί αποχώρησε ή τώρα που υποκριτικά ό ίδιος αποχωρεί; Το κάνει γιατί έχει υιοθετήσει πλήρως την άποψη των Γερμανών και γιατί όπως ψήφισε το Μνημόνιο ψήφισε και τη σύμβαση παραλαβής. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ψαρέψει πολιτικά σε θολά νερά, ανήθικα και χωρίς επιχειρήματα.
Το ΠΑΣΟΚ παράγγειλε, το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε
Ούτε παρήγγειλα, ούτε παρέλαβα. Όταν αρνήθηκα να παραλάβω, δημιουργήθηκε μείζον θέμα. Για πρώτη φορά αρνήθηκε μια μικρή χώρα απέναντι στην παντοδύναμη Γερμανία και της τρίβει τα υποβρύχια στα μούτρα. Αν έγινε το θέμα γνωστό, έγινε γιατί αρνηθήκαμε να παραλάβουμε, είπε ο κ. Μεϊμαράκης
Όπως είναι γνωστό, η Νέα Δημοκρατία ήδη από το 1998 ως αξιωματική αντιπολίτευση κατήγγειλε τη σκανδαλώδη προσπάθεια του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως και τη σύμβαση που υπογράφηκε.
Σύμφωνα με τη δικογραφία αλλά και τα στοιχεία της Γερμανικής Δικαιοσύνης και σ’ αυτή την υπόθεση εμφανίζονται οι «γνωστοί-άγνωστοι» λογαριασμοί, εταιρείες και πρόσωπα που- κατά σύμπτωση- πρωταγωνιστούσαν ή συμμετείχαν και στις υποθέσεις TOR και SIEMENS.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ως Υπουργός Άμυνας και το ΚΥΣΕΑ της εποχής εκείνης –σύμφωνα με τη δικογραφία- δεν προστάτευσαν την μυστικότητα των αποφάσεων πριν καν ληφθούν! Με άλλα λόγια η HDW γνώριζε τις αποφάσεις πριν καν ληφθούν. Αυτό συνιστά παραβίαση μυστικών της Πολιτείας- κατασκοπεία, αδίκημα που τιμωρείται με 20ετή κάθειρξη, αναφέρουν κύκλοι της ΝΔ και τονίζουν:
Το ΠΑΣΟΚ παρήγγειλε, το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε αυτά τα υποβρύχια. Αντιλαμβανόμαστε την προσωπική πίκρα του Άκη Τσοχατζόπουλου. Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο παρ’ ολίγον να τον εκλέξει πρωθυπουργό το 1996, σήμερα τον παραπέμπει στη Δικαιοσύνη και μάλιστα με αδικήματα που τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξηΌσοι υποκριτικά μιλάνε για «γαλαζο-πράσινο» σκάνδαλο ας μας εξηγήσουν: τα υποβρύχια είχαν ή δεν είχαν τεχνικά προβλήματα; Καλώς ή κακώς δεν τα παρέλαβαν ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης; Ας μας εξηγήσουν όμως  γιατί επί κυβερνήσεων της ΝΔ κατέθεταν ερωτήσεις στη Βουλή, πιέζοντας για την παραλαβή των υποβρυχίων; Μήπως και σε αυτή την περίπτωση έδρασαν ως ΛΑγΟΣ;
Εξάλλου, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών:
Γιατί τόση πρεμούρα από τον κ. Καρατζαφέρη, όχι γενικά για τους εξοπλισμούς, αλλά για τα συγκεκριμένα υποβρύχια;
Γιατί πίεζε;
Πως είναι δυνατόν ο κ. Καρατζαφέρης όταν η ΝΔ ήταν κυβέρνηση να εγκαλούσε τους τότε υπουργούς γιατί δεν παραλάμβαναν τα υποβρύχια – επειδή δηλαδή αρνούνταν να συμπράξουν στο σκάνδαλο-  και τώρα να έρχεται να κατηγορεί για δήθεν εμπλοκή στο σκάνδαλο; 
antinews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου