"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Βέλγιο: Άγνωστοι βεβήλωσαν κτίριο όπου αναμένεται να ανεγερθεί τζαμί

Ο χώρος όπου αναμένεται να ανεγερθεί ένα τζαμί στο Σαρλερουά στο Βέλγιο, βεβηλώθηκε από αγνώστους, οι οποίοι έθαψαν το κεφάλι ενός γουρουνιού, πάνω από το οποίο έβαλαν ένα σταυρό με την επιγραφή «Εδώ αναπαύεται ο Μωάμεθ», σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
"Ένα κεφάλι χοίρου ήταν μισοθαμμένο, εξείχε μόνο η μύτη, ενώ υπήρχε ένας σταυρός, πάνω στον οποίο υπήρχε η φωτογραφία ενός γουρουνιού με την επιγραφή 'Εδώ αναπαύεται ο Μωάμεθ΄" δήλωσε υπεύθυνος του δήμου.
Στους τοίχους κτιρίων, στην γύρω περιοχή, οι αρχές εντόπισαν συνθήματα όπως "Ισλάμ = κίνδυνος" καθώς και προσβολές κατά του προφήτη Μωάμεθ.
Στον τοίχο είχαν επίσης ζωγραφίσει το κεφάλι ενός γουρουνιού, ενός ζώου η κατανάλωση του οποίου απαγορεύεται από το Κοράνι.
Ο δήμαρχος του Σαρλερουά, Ζαν Ζακ Βιζέρ, χαρακτήρισε το περιστατικό μία "προκλητική και ηλίθια πράξη πίσω από την οποία μπορούμε να διαβάσουμε τη βούληση να στιγματιστεί μια θρησκεία" και σημείωσε ότι θα πρέπει να "τιμωρηθεί". 
.enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου