"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πεταλωτής: Δεν έρχονται νέα μέτρα


"Δεν μιλάμε για οριζόντιες περικοπές μισθών, δεν μιλάμε για οριζόντιες αποφάσεις που θα πλήξουν το εισόδημα των πολιτών, αντίθετα, κάνουμε αυτά που έπρεπε να γίνουν εδώ και δεκαετίες και είναι πράγματα που είναι και στους προγραμματικούς μας στόχους" ξεκαθάρισε σήμερα ο Γιώργος Πεταλωτής, αποκλείοντας νέα μέτρα και συμπλέοντας με τα όσα δήλωνε νωρίτερα στο ΚΤΕ Οικονομικών ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Πρόσθεσε μάλιστα πως δεν υπάρχει θέμα νέων μέτρων και ότι, παρόλο που "μπορεί να κατηγορούμαστε ότι το διαψεύδουμε και ότι μετά φέρνουμε νέα μέτρα", δεν είναι έτσι, "διότι αποδεικνύεται ότι, κάθε φορά που ακούμε για νέα μέτρα, δεν τα βλέπουμε".

1 σχόλιο:

  1. Ψ Ε Μ Α Τ Α ...!....ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ,ΟΠΟΥ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΊΟΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΊ... ΚΑΙ.. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΙΑ.?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή