"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πάγκαλος: Εργατικοί οι Έλληνες, πλην... Καραμανλή

Σε νέα διάψευση των δηλώσεων που φέρεται να έκανε στη Hurriyet προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος. Επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, επειδή εξέδωσε ανακοίνωση κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με αφορμή το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας.
"Αφού επιμένει να συζητήσουμε περί 'τεμπέληδων' και 'τεμπελιάς/, δεν θα της στερήσουμε αυτή την δυνατότητα", σημείωσε στην ανακοίνωσή του και έκανε αναφορά σε δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομίας, Γ. Αλογοσκούφη, σύμφωνα με την οποία έλαβε την απάντηση "άστο γι΄αργότερα" όταν ζήτησε από τον Κώστα Καραμανλή τη λήψη οικονομικών μέτρων.
"Η 'μνημειώδης' αυτή φράση αποτελεί τον ορισμό της αναβλητικότητας, της άρνησης, εν τέλει, ενός ηγέτη να επιτελέσει το καθήκον του [...] Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ ούτε αργόσχολοι ούτε νωθροί. Ήταν όμως, δυστυχώς, ο τότε Πρωθυπουργός τους και γι΄ αυτό οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή", υποστήριξε ο Θοδ. Πάγκαλος.
Άφησε αιχμές και για τον νυν ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γράφοντας πως "η αγωνία του να πάρει αποστάσεις από την «καταραμένη» πενταετία 2004-2009 της νωθρότητας, της διαφθοράς και της καταστροφής, τον έχει οδηγήσει να διασπάσει το κόμμα του, να ανεβάσει τα ποσοστά του ΛΑΟΣ, να έρθει σε ρήξη με τους 'καραμανλικούς' και να συναγωνίζεται τους 'Αληθινούς Φιλανδούς' σε αντιευρωπαϊκές λογικές και πρακτικές".
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη Hurriyet, ο αντιπρόεδρος φέρεται να δήλωσε στο δημοσιογράφο που υπογράφει το δημοσίευμα, πως όταν οι Τούρκοι εργάζονταν οι Έλληνες τεμπέλιαζαν.
Στη σημερινή ανακοίνωσή του -όπως και στη χθεσινοβραδινή" αναφέρεται πως "ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο". Παράλληλα, υπενθύμισε στην κοινή γνώμη παλαιότερες δηλώσεις του, όπως εκείνη στην εφημερίδα Economic Observer στις 9 Ιουλίου 2010, σύμφωνα με την οποία, «οι Έλληνες δουλεύουν πραγματικά σκληρά. Η παραγωγικότητά μας είναι υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου