"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Γερμανική τηλεόραση: Η σύγχρονη Ελλάδα θα έχει την κατάληξη της αρχαίας, τη διάλυση


Στη δημόσια γερμανική τηλεόραση ZDF μεταδόθηκε χθες το βράδυ ρεπορτάζ…με τίτλο »Με τη λιτότητα οι Έλληνες καταστρέφουν το μέλλον …troktiko   trans Γερμανική τηλεόραση: Η σύγχρονη Ελλάδα θα έχει την κατάληξη της αρχαίας, τη διάλυσητους» και αναφέρεται στην οικονομική κρίση και στα αναποτελεσματικά μέτρα λιτότητας.
»Πρόκειται για μια πλήρως απογοητευτική κατάσταση ιδιαίτερα για τους φοιτητές και τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι αισθάνονται να μην έχουν καμία προοπτική. Τα μέτρα λιτότητας, οι περικοπές των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και οι
αυξήσεις στη φορολογία δεν είχαν αποτέλεσμα. Το δημόσιο χρέος της χώρας αγγίζει τα 325 δις ευρώ και είναι μικρή η πιθανότητα να μειωθεί. Η χώρα δε μπορεί να αντέξει αυτά τα χρέη» αναφέρεται στο ρεπορτάζ που χαρακτηρίζει ως αμήχανο τον έλληνα πρωθυπουργό στο Νταβός.
Σύμφωνα με το ZDF, η Ελλάδα καλείται να πληρώνει επιτόκια υπερδιπλάσια απ’ αυτά της Γερμανίας.
»Ενώ το 2010 το ύψος των επιτοκίων άγγιζε το 15%, το 2012 θα φτάνει στο 25%, κάποια στιγμή θα φανεί ότι αυτή η κατάσταση δε μπορεί να συνεχιστεί. Η χώρα θα σταματήσει να λαμβάνει χρήματα και δε θα είναι σε θέση να αναχρηματοδοτήσει τα χρέη της. Η σύγχρονη Ελλάδα θα έχει την κατάληξη της αρχαίας: τη διάλυση».
Μάλιστα ο Γερμανός πρώην υπουργός Οικονομικών Peer Steinbruck θεωρεί ότι μέσα στους επόμενους 5-6 μήνες η αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας θα βρεθεί στην ημερήσια διάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου