"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ "ΦΙΛΙΑΣ";

65842
  
Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως στα πλαίσια της ελληνοτουρκικής φιλίας, δεν αναρτήθηκε ο πίνακας της "Σφαγής της Χίου", για να μην... παρεξηγηθούν οι Τούρκοι.
Το Σάββατο "βγήκε" προς τα έξω το κάλεσμα του προέδρου της τουρκικής Ομομπονδίας Ποδοσφαίρου (το οποίο έγινε την περασμένη εβδομάδα), προς την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ, να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην Τουρκία!
Μάλιστα, ο Μαχμούτ Όζγκενερ, δεν έκρυψε -στο ελάχιστο- τις προθέσεις του και έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση, γιατί, όπως είπε, θα ενισχυθούν οι δεσμοί των δύο χωρών!

Χαρακτηριστικά είπε, πως η Ένωση, που ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη, το 1924, πρέπει να έρθει να παίξει στο Πρωτάθλημα Τουρκίας, όπου και ανήκει!

Στην πρόταση φέρεται πως συμφώνησε και ο Έλληνας ομόλογός του, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος απάντησε πως μια τέτοια προοπτική θα διεύρυνε το κλίμα φιλίας.

Θέση στο θέμα πήρε και ο υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος βρήκε αφορμή, για να δηλώσει:
"Θέλουμε, εδώ και καιρό, να καταργήσουμε, με την Ελλάδα, τη θεώρηση των διαβατηρίων και το γεγονός αυτό αποτελεί ευκαιρία. Είναι μια σωστά μελετημένη κίνηση. Οι οπαδοί της ΑΕΚ, που θα θελήσουν να έλθουν, είναι ευπρόσδεκτοι".
Ο Νταβούτογλου, στην τελευταία του επίσκεψη, στην Ελλάδα, είχε καλέσει τους εκπατρισμένους Κωνσταντινουπολίτες να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη τους.
Ξέροντας ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας (ή όταν προφανώς ενημερώθηκε) τί σημαίνουν τα αρχικά Α.Ε.Κ. (Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως), είπε πως είναι δημιούργημα των προσφύγων της Κωνσταντινούπολης.
.liako

1 σχόλιο:

  1. Από zouzounews :
    Υπάρχει πρόβλημα με την πρόσθεση του blog σας στη λίστα ιστολογίων μου μετά την αλλαγή που κάνατε.
    Στείλτε μου mail σχετικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή