"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΝΑΤΟ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ" ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ

  1639884To σχέδιο της Αφρικανικής Ένωσης, για να σταματήσει ο εμφύλιος πόλεμος, στη Λιβύης, μάλλον αποτελεί -γρήγορα- μακρινή ανάμνηση, από τη στιγμή που το ΝΑΤΟ αρνήθηκε να αναστείλει την αεροπορική εκστρατεία του, βλέποντας την κατάσταση πολιορκίας, στην πόλη Misrata.

Παρά το γεγινός πως ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Jacob Zuma, ανακοίνωσε, νωρίς τη Δευτέρα, πως ο Μουαμάρ Καντάφι είχε αποδεχθεί την πρωτοβουλία, για κατάπαυση του πυρός, λίγες ώρες αργότερα, οι δυνάμεις του βομβάρδιζαν τη Misrata.

Οι "δυτικοί" ηγέτες εξέφρασαν το σκεπτικισμό τους, λέγοντας πως ο Καντάφι πρέπει να παραιτηθεί, ενώ το ΝΑΤΟ, δήλωσε πως οι αεροπορικές επιδρομές εναντίον των τεθωρακισμένων της κυβέρνησης, θα συνεχιστούν, για όσο διάστημα ο ίδιος έχει ως στόχο τους αμάχους.

Στο μεταξύ, το Al Jazeera, μετέδωσε δήλωση εκπροσώπου των ανταρτών, σύμφωνα με την οποία πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 20 τραυματίστηκαν στη Misrata. 

.liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου