"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Νέα στοιχεία για ύπαρξη UFO ήρθαν στο φως!

Όπως αποκάλυψε το ίδιο το FBI
 
Ένα μέχρι πρόσφατα μυστικό έγγραφο του FBI στο οποίο γίνεται λεπτομερής περιγραφή του πως αστυνομικοί και στρατιώτες έγιναν μάρτυρες της συντριβής αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενου αντικειμένου στην Utah, ήρθε τώρα στο φως.

Στις 4 Απριλίου 1949 ειδικοί πράκτορες της υπηρεσίας έστειλαν στον τότε διοικητή τους Edgar Hoover έγγραφο με την επισήμανση «επείγον»! Στο έγγραφο γίνεται αναφορά σε έναν αστυνομικό, έναν στρατιωτικό και έναν τροχονόμο, όλοι μίλια μακριά ο ένας από τον άλλο, οι οποίοι είδαν UFO να πέφτει στά βουνά βόρεια του Salt Lake City.


Το εν λόγω memo είναι ένα από τα εκατοντάδες απόρρητα έγγραφα που κοινοποίησε το FBI μέσω μια νέας ιστοσελίδας που ονομάζεται «The Vault». Με τον τίτλο «Flying Discs» το έγγραφο αναφέρει ότι και οι τρεις άνδρες είδαν «ένα ασημί αντικείμενο από ψηλά να πλησιάζει τα βουνά στο Sardine Canyon, και φάνηκε σαν να εκρήγνυται».



Ανάμεσα στα έγγραφα που κυκλοφόρησαν, υπάρχει και ένα, το οποίο υπογράφει ο ειδικός πράκτορας Guy Hottel που ήταν υπεύθυνος του γραφείο στην Ουάσινγκτον το 1950, στο οποίο φαίνεται ότι εξωγήινοι προσγειώθηκαν στο Roswell του Νέο Μεξικό. Ο Hottel αποκαλύπτει ότι ένας ερευνητής της πολεμικής αεροπορίας δήλωσε πως «τρεις ιπτάμενοι δίσκοι περισυλλέχθηκαν από το Νέο Μεξικό».


Ο πράκτορας συνέχισε γράφοντας: «Περιγράφηκαν ως κυκλικοί με υπερυψωμένο το κέντρο. Σε κάθε ένα από αυτά, βρέθηκαν μέσα τρία ανθρώπινης μορφής πτώματα, ύψους μόλις σχεδόν ενός μέτρου. Ήταν ντυμένα με μεταλλικά ρούχα καλής ποιότητας».


Η πόλη του Roswell στο Νέο Μεξικό έγινε ιδιαίτερα γνωστή μετά από φήμες που ήθελαν τη συντριβή ενός ιπτάμενου δίσκου στην περιοχή γύρω στις 2 Ιουλίου του 1947. Τα πτώματα των εξωγήινων που υποτίθεται ότι βρέθηκαν στα συντρίμμια, μεταφέρθηκαν για αυτοψία από τον αμερικανικό στρατό, όμως οι αρχές κάλυψαν το γεγονός.


Οι θεωρίες συνομωσίας φαίνεται να τροφοδοτούνται ακόμα περισσότερο μετά από τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, με τους ειδικούς να κάνουν λόγω για προσπάθεια της κυβέρνησης να κρύψει τα όσα συμβαίνουν.
.protothema.
Υ.Γ. ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ 
ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑΣ......
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ 
ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ........ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου