"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΪΟΥ-"ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ" ΔΗΛΩΣΕ!

   Κάθε όριο έχουν ξεπεράσει οι Τούρκοι, με τις αναφορές τους, πλέον, στο Κάθε όριο έχουν ξεπεράσει οι Τούρκοι, με τις αναφορές τους, πλέον, στο Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι, να είναι καθημερινές και απροκάλυπτες.
1460222Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah, "ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος DP, Nαμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ και μέλη του κόμματός του, θα πραγματοποιήσουν απόβαση, στις 25 Μαϊου, στα νησιά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, που είναι υπό τον έλεγχο της Ελλάδας".

"Πρώτα θα πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη εκδήλωση στα Δίδυμα και μετά θα μεταβούμε με σκάφη, στα νησιά μαζί με τον πρόεδρο του DP, για αναρτήσουμε την τουρκική σημαία. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε κανένα εμπόδιο", ανέφερε μέλος του κόμματος.

Μάλιστα, η εφημερίδα επικαλείται και προεκλογική δήλωση του Ζεϊμπέκ, ο οποίος -προ ημερών- τόνισε πως "από το 2004 έχουν καταληφθεί δύο νησιά μας και με το ζήτημα δεν ασχολείται καθόλου η κυβέρνηση. Ο Αχμέτ Νταβούτογλου δεν δίνει καμία απάντηση, εκτός από μια πρόχειρη προσέγγιση, που κάνει αυτός και η κυβέρνηση. Σε αντίθεση μαζί του, ο Έλληνας ομόλογός του, δίνει απάντηση. Μπράβο του.

Οικειοποιείται ένα κομμάτι γης το οποίο θεωρούν ότι κέρδισαν από μας. Ο Έλληνας υπουργός ξέρει το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, κάτι που δεν συμβαίνει με τον δικό μας".
Και συνέχισε: "Συνεχώς επαναλμβάνω πως αυτά τα νησιά είναι της Τουρκίας, αλλά οι Έλληνες έχουν υψώσει δικές τους σημαίες.
Το νησί Bulamac (εννοεί το Φαρμακονήσι) έχει το μέγεθος της Πριγκίπου, ενώ το Esek Adasi (Αγαθονήσι) είναι τρεις φορές μεγαλύτερο και βρίσκονται σε δικά μας χωρικά ύδατα".
liako.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου