"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ "ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ" ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΝΤΕΡΒΙΣ

1090746
  
Τα σενάρια διαδοχής του Ντομινίκ Στρος-Καν, στην ηγεσία του ΔΝΤ, δεν ξεκίνησαν από την υπόθεση σεξουαλικού σκανδάλου, στην οποία ενεπλάκη, αλλά από τη μέρα, που έγινε γνωστό πως θα διεκδικήσει τη γαλλική προεδρία.
Ενας από τους υποψήφιους "μνηστήρες" είναι και ο Τούρκος οικονομολόγος, Κεμάλ Ντερβίς, ο οποίος έχει σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics, έχει διδακτορικό από το πανεπιστήμιο του Princeton, ενώ εργάτηκε -επί σειρά ετών- και στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Επίσης, το 2003, αποπειράθηκε να ιδρύσει πολιτικό κίνημα, μαζί με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Ισμαήλ Τζεμ, αλλά η προσπάθειά τους δεν βρήκε ανταπόκριση.
Ο Κεμάλ Ντερβίς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, όταν είχε αναλάβει ρόλο "αναμορφωτή" της τουρκική οικονομίας, το 2001, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη φάση για τη χώρα, με τον Ντερβίς να εφαρμόζει το "σκληρό" πρόγραμμα του ΔΝΤ.
Για ένα διάστημα, παρουσιαζόταν, ως "παντοδύναμος" στο εσωτερικό της Τουρκίας, με τη ζωή του να αποκτά μεγάλη δημοσιότητα.
.liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου