"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Μέσα σε δυόμισι μήνες Ομογενής διέσχισε την Αμερική τρέχοντας





Διένυσε τρέχοντας 3.000 μίλια, μέσα σε δυόμισι μήνες, από την Καλιφόρνια μέχρι τη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για τον 49χρονο ομογενή δρομέα Κωνσταντίνο Καρναζή, γνωστός και ως μέγας μαραθωνοδρόμος, από το Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας. Όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας», ο Κωνσταντίνος Καρναζής ξεκίνησε στις 25 Φεβρουαρίου από την Ντίσνεϊλαντ της Καλιφόρνιας και κατέληξε στις 11 Μαΐου στη Νέα Υόρκη, διασχίζοντας 16 πολιτείες συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής της αμερικανικής πρωτεύουσας.

Στη Νέα Υόρκη, στην 76η Οδό, τον περίμεναν η σύζυγός του Τζούλι και ο 13 ετών γιος του, Νίκος. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ζωντανά στο πρόγραμμα των Regis Philbin και Kelly Ripa, όπου προέτρεψε το ενθουσιασμένο ακροατήριο να μη διστάζει να εκπληρώνει τα όνειρά του, όπως έκανε κι ο ίδιος.


«Ήταν ένα όνειρό μου, 75 ημερών, για να σταθώ σήμερα εδώ, ενώπιών σας. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρναζής. Υπογράμμισε, ακόμη, ότι η καλύτερη στιγμή της διαδρομής «είναι αυτή που βρίσκομαι εδώ στο στούντιο, που βλέπω την οικογένειά μου, συνειδητοποιώντας πως τελικά τα κατάφερα». Και πρόσθεσε: «Τόσες μέρες διερωτόμουν άραγε μπορεί να γίνει, άραγε θα τα καταφέρω;».


Το εγχείρημά του, όπως είπε, είχε ως στόχο να προάγει την ιδέα και φιλοσοφία της καλής φυσικής κατάστασης των Αμερικανών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, προτρέποντάς τους να μάχονται κατά της παχυσαρκίας. Έτρεχε 40 με 50 μίλια την ημέρα, 8 με 15 ώρες. Χρησιμοποίησε πάνω από 50 ζεύγη παπουτσιών, εξοικονομώντας ταυτόχρονα 177.865 δολάρια για την οικονομική υποστήριξη του Action for Healthy Kids (Δράση για Υγιή Παιδιά), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που μάχεται εναντίον της παιδικής παχυσαρκίας και του υποσιτισμού.


Αναφερόμενος στις συνθήκες της διαδρομής, τόνισε ότι ήταν πολύ έντονη, λόγω των καιρικών συνθηκών και τη μορφολογία του εδάφους (βουνά, έρημο).


«Στο τέλος της πρώτης ημέρας είχα τρομοκρατηθεί. Σκέφθηκα πως θα κάνω αυτό το πράγμα για ακόμα 74 μέρες;», αφηγείται ο Κωνσταντίνος Καρναζής. «Ήταν τόσο εύκολο να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά έπειτα από εκείνη την πρώτη μέρα συνειδητοποίησα το μέγεθος του εγχειρήματος που είχα αναλάβει. Κι έπειτα είπα στον εαυτό: μου σήκω το πρωί και προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο. Μπορεί να το πετύχεις, μπορεί και όχι, αλλά η υπόσχεσή σου είναι να προσπαθήσεις όσο πιο πολύ και όσο πιο δυνατά μπορείς».


Ο ομογενής δρομέας γεννήθηκε από ελληνικής καταγωγής γονείς στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας, στις 23 Αυγούστου του 1962. Άρχισε να τρέχει από πολύ μικρός, από τότε που πήγαινε στο νηπιαγωγείο, για να μην βάζει σε κόπο τη μητέρα του να τον πηγαινοφέρνει από το σπίτι στο σχολείο, όπως λέει.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου