"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Διάβημα στην Τουρκία για το «Αστέρι της Ανατολής»


Σε διάβημα προς την Άγκυρα προβαίνει το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών για την έκδοση από την τουρκική πλευρά παράτυπης αγγελίας NAVTEX περί διεξαγωγής στις 4 και 5 Μαΐου άσκησης έρευνας και διάσωσης σε διεθνή ύδατα, με την ονομασία «Αστέρι της Ανατολής».
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, «η Τουρκία ως οφείλει και απορρέει από το Διεθνές Δίκαιο ζήτησε από τις αρμόδιες Ελληνικές Αρχές την έγκριση περιοχής εντός του FIR Αθηνών, σε διεθνή ύδατα για την διεξαγωγή άσκησης έρευνας και διάσωσης».
Την ημέρα διεξαγωγής της άσκησης, τουρκικά αεροσκάφη που εισήλθαν εντός του FIR Αθηνών, συμπεριλαμβανομένου του συνόλου αυτών που μετείχαν στην άσκηση, αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν κατά πάγια πρακτική.
Η τουρκική πλευρά εξέδωσε εκ των υστέρων παράτυπη αγγελία NAVTEX περί διεξαγωγής της άσκησης σε δήθεν τουρκική περιοχή έρευνας και διάσωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου