"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σαμαράς: Να διαπραγματευτούμε ξανά το Μνημόνιο


Το μεγάλο ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι το πώς θα διαπραγματευτούμε εκ νέου το Μνημόνιο, δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην ΚΟ της ΝΔ.

Αναφερόμενος στη θέση του πρωθυπουργού ότι μπορεί να συζητήσει θέσεις της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς είπε ότι αυτό είναι γενικό και αφηρημένο, επαναλαμβάνοντας ότι η λύση είναι η άμεση μείωση των φορολογικών συντελεστών.

Σχολιάζοντας την άποψη ότι οι θέσεις του (όπως διατυπώθηκαν στο Ζάππειο) δεν θα απέδιδαν στο πρώτο τρίμηνο, ο κ. Σαμαράς αντέταξε ότι και το Μνημόνιο, έτσι όπως εφαρμόζεται, ούτως ή άλλως δεν έχει αποδώσει εδώ και 12 μήνες.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι το Μνημόνιο θυμίζει το μύθο του Σισύφου: όσο και αν το σπρώχνεις, αυτό γυρίζει και πάλι πίσω από την αρχή.

«Στηρίζουμε ό,τι κάνει καλό στην πατρίδα μας», τόνισε λέγοντας ότι η ΝΔ στηρίζει το νομοθετικό έργο για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, τις αποκρατικοποιήσεις, τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων κλπ.

Ξεκαθάρισε όμως ότι αυτά όλα τα έχει ήδη προτείνει η ΝΔ και ότι οι μεγάλες αντιστάσεις σε αυτά  βρίσκονται στους κόλπους του ίδιου του ΠΑΣΟΚ: «Στους συνδικαλιστάδες με τα σκανδαλώδη προνόμια» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου