"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ-ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ NA ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ

163633471   Η Λιβύη είναι έτοιμη να συμμορφωθεί με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, αν το ΝΑΤΟ σταματήσει τους βομβαρδισμούς του και οι αντάρτες ανακοινώσουν την κατάπαυση των εχθροπραξιών, όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο Λαβρόφ, που είχε συνάντηση με «εκπροσώπους της Λιβύης», στη Μόσχα, αποκάλυψε μόνο το όνομα του Δρα. Muhammad Ahmed αl-Sarif, γενικού γραμματέα της Παγκόσμιας Ισλαμικής οργάνωσης "Call Society", την ώρα που διεθνή Μέσα αναφέρουν πως στη συνάντηση συμμετείχε και προσωπικός απεσταλμένος του Μουαμάρ Καντάφι.

Ο Ρώσος ΥΠ.ΕΞ. τόνισε πως η Ρωσία δεν αναλαμβάνει ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ της κυβέρνησης της Τρίπολης και της αντιπολίτευσης, απλώς υποστηρίζει τις ενδιάμεσες προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών και της Αφρικανικής Ένωσης.

"Μας είπαν ότι η Τρίπολη είναι πρόθυμη να εξετάσει τις προσεγγίσεις που βασίζονται στον «οδικό χάρτη» της Αφρικανικής Ένωσης και θέλουν να συμμορφωθούν με τις διατάξεις του ψηφίσματος του 1973.

"Η μόνη προϋπόθεση είναι οι αντάρτες να λάβουν παρόμοια μέτρα και ότι το ΝΑΤΟ θα σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις του", σημείωσε ο Λαβφρόφ. 

.liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου