"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Σιωπηλή κραυγή : video αλήθειας για τις εκτρώσεις.

Το βιντεο που έσωσε χιλίάδες παιδάκια σε όλο το κόσμο !!! Εδώ παρουσιάζεται η ταινία " Σιωπηλή Κραυγή " σε βίντεο, στα ελληνικά και χαρακτηριστικές εικόνες του Γιατρού Bernard Nathanson κλασσική ταινία που σόκαρε όλο τον κόσμο . Θα δείτε μια πραγματική άμβλωση 1ου τριμήνου . Θα δείτε πως το παιδί προσπαθεί να αποφύγει το φόνο και τις κινήσεις απόγνωσης που κάνει ! Την ταινία " Σιωπηλή Κραυγή - video για την έκτρωση " μπορείτε να την κατεβάσετε . 

 Εχουμε χρέος όλοι μας να συμβάλλουμε στην ενημέρωση κατά των εκτρώσεων . Κατεβάστε τη ταινία και δώστε την σε ένα CD σε μια φίλη σας ή σε ένα φίλο σας . αν είναι έγκυος και σκέφτεται την έκτρωση υπάρχει πιθανότητα κατά 80% να αλλάξει γνώμη αν δεί την ταινία !!! Δεν αξίζι τον κόπο να σωθεί ένα αθώο παιδάκι ?
Είναι πράξη ύψιστης αγάπης προς το συνάνθρωπο μας . Και ένα παιδάκι να σωθεί από τον θάνατο αξίζει το κόπο . 

Σιωπηλή Κραυγή Μερος 1ο









Σιωπηλή κραυγή Μέρος 2ο









Σιωπηλή κραυγή Μέρος 3ο


1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ Κ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ Μ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ! ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!!
    http://www.youtube.com/watch?v=OCPnAbIztfg

    ΑπάντησηΔιαγραφή